MENIU

Surpriză în fotbalul internațional. Ce se întâmplă cu Ianis Hagi!

Ianis Hagi va fi cedat până la finalul sezonului de către formația sa, Genk, după ce mijlocaşul de 21 de ani nu a mai fost inclus în planurile antrenorului campioanei Belgiei.

UPDATE Ianis Hagi va ajunge la formația scoțiană Glasgow Rangers, ocupanta locului 2 din Scoția, potrivit gsp.ro.

Echipa antrenată de Steven Gerrard îl va împrumuta pe Ianis Hagi pentru 6 luni, cu opțiune de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro, sumă care poate fi achitată până în vară.

Știrea inițială

Ianis Hagi se transferă în ultima zi a acestui mercato! Potrivit informaţiilor publicate de Het Nieuwsblad şi de Het Laatste Nieuws, preluate de gsp.ro, mijlocaşul de 21 de ani va fi împrumutat de Genk, care are deja un acord verbal cu un club, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, putând fi însă vorba despre o formaţie olandeză. 

Campioana Belgiei nu l-a inclus în lotul pentru ultima partidă cu Gent, dispărând complet din planurile noului antrenor Hannes Wolf.

„Ianis vrea să se califice cu naţionala la Euro, prin intermediul barajelor, şi să meargă la Jocurile Olimpice la vară, tocmai de aceea i-a cerut clubului să fie lăsat să plece. Fiul marelui Gică Hagi n-a confirmat aşteptările transferului şi profilul său este greu de integrat stilului fotbalului dinamic pe care Genk vrea să-l impună de la venirea lui Wolf", a explicat Het Nieuwsblad.

Mai multe articole despre:
ianis hagi gica hagi genk