MENIU

Surpriză! Ce a apărut în faţa Arenei Naţionale. Trecătorii au rămas gură-cască

Sorin Răducanu, fost jucător de fotbal şi, în acelaşi timp, ex-candidat la funcţia de preşedinte FRF, a organizat un protest inedit, joi.

"Show-ul" lui a avut loc în faţa Arenei Naţionalei, în parcare, acolo unde scris pe asfalt "Keine macht den drogen"/"No power to drugs". Trimiterea a fost către selecţionerul Christoph Daum, care a avut asfelt de probleme în trecut.

"Fotbalul din Germania luptă din 1990 împotriva drogurilor, la fel se întâmplă și în SUA din 1994, iar FRF a angajat un selecţioner care s-a drogat. Deci Germania luptă împotriva drogurilor, iar FRF susţine drogurile. Nu contează daca se mai droghează sau se va mai droga. Contează ca s-a drogat. Ce exemplu dăm noi copiilor si fotbaliştilor tineri? Daca văd un selecţioner care s-a drogat vor lua şi ei droguri pentru ca aşa pot ajunge selecţioneri. Cei din conducerea FRF, printre numeroasele nenorociri pe care le-au făcut, s-ar putea să fi aprobat şi noul statut care e plin de neconstituţionalităţi. Ei sunt mână în mână cu politicienii şi judecătorii. Nu avem nevoie de drogaţi. Poate să califice naţionala, să câştige Cupa Mondială, drogurile sunt ilegale. Aşa cum este şi el ilegal. A fost ales ilegal şi nestatutar. La alegerile din 2014 au fost 173 de votanţi si 175 de voturi. Burleanu nu este preşedinte. El trebuia sa fie pe patru ani, dar şi-a făcut mandatul pâna în 2020, zici că e Ceauşescu, şi-a făcut cincinalul", a explicat Răducanu protestul său, conform celor de la Digisport.

Sursa foto: captură Digi.

Mai multe articole despre:
FRF Sorin Raducanu