MENIU

Steaua - Rosenborg 0-3. Mirel Rădoi a explicat ce va face în continuare

Steaua s-a făcut de ruşine cu Rosenborg: 3-0 pentru norvegieni, pe Arena Naţională, la capătul unui meci dominat în primele 60 de minute de Steaua. Seara s-a încheiat cu scandări anti-Rădoi. Spectatorii i-au cerut demisia.

"Este ruşinos pentru toţi ce s-a întâmplat. E aproape imposibil să întoarcem rezultatul în Norvegia. O să continui la Steaua, de continuat. N-am ştiut să profităm de situaţiile pe care le-am avut în meci. La golul 2 a fost ofsaid. Nu ştiu dacă se schimbau foarte multe dacă eram eu pe bancă (n.r. - Mirel Rădoi, suspendat de UEFA, a stat la lojă).

Am dezamăgit spectatorii. Cred şi eu că patronul este supărat pe jucători. Ne vom duce tot mai jos dacă nu înţelegem situaţia noastră. Şi Tade vrea să marcheze, atât poate. Important era ca Steaua să se califice.

E normal ca fanii să-mi ceară demisia. E normală reacţia oamenilor. Pot eu să le schimb eu părerea? Şanse de calificare mai sunt... Golurile lor au fost previzibile. Facem greşeli greu de înţeles", a spus Rădoi la televiziunea Sport.ro.

Mai multe articole despre:
Mirel Radoi steaua rosenborg giig becali