MENIU

Declaraţie INCREDIBILĂ făcută de CEL MAI BOGAT ROMÂN

Ioan Niculae

STEAUA-DINAMO. Ioan Niculae, patronul clubului Astra Giurgiu, se aşteaptă la o altă replică din partea lui Dinamo în meciul cu Steaua, mai puternică decât cea a Concordiei Chiajna, care a pierdut cu 0-4 şi 1-4 partidele disputate cu echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

STEAUA-DINAMO. "În mod sigur Dinamo nu este Chiajna şi nici antrenorul lui Dinamo nu este antrenorul de la Chiajna care a dormit în pat cu nu ştiu cine. E clar că meciul va fi altfel. În niciun caz apărătorii centrali de la Dinamo nu vor fi preocupaţi să înscrie cât mai repede Steaua. Va fi probabil un meci mult mai echilibrat. Acum două săptămâni, acest neobrăzat (n.r. - Ionuţ Chirilă) îmi spunea mie să îmi fie ruşine, înainte de primul meci cu Steaua. Sunt curios acum după cele două meciuri cui ar trebui să-i fie ruşine. Îmi pare rău că l-am primit la mine pe acest Chirilă, crezând că este ceva de capul lui, dar nu este. Mă refer din punct de vedere al bunui simţ, al obrazului. Bănuiesc că nu putea să-i bată pe Steaua, dar nu se făcea de râs", a spus Niculae, la Sport.ro.

STEAUA-DINAMO. Fanii "câinilor roşii" au primit 1.570 de bilete la meciul STEAUA-DINAMO. Până luni se vânduseră aproximativ 11.000 de bilete la STEAUA-DINAMO, după care oficialii roș-albaștrilor au dat drumul la cea de-a doua tranșă de tichete comercializate în mediul on.line. Miercuri, la orele prânzului, site-ul oficial de ticketing al celor de la Steaua mai oferea doar 245 de bilete la tribuna I.

STEAUA-DINAMO. Pentru a mai calma spiritele dupa înfrângerea cu Viitorul, dar şi pentru a-i motiva pe jucători, finanţatorul Ionuţ Negoiţă a anunţat prima de victorie pentru STEAUA-DINAMO. Astfel, 40.000 de euro vor împărţi fotbaliştii lui Dinamo în cazul unei victorii cu Steaua.

STEAUA-DINAMO. Dinamo are o cotă de 7,00 pentru un succes în derby-ul STEAUA-DINAMO. Casele de pariuri o dau favorită certă pe Steaua, cu o cotă de 1,53 la victorie în derby-ul STEAUA-DINAMO.

STEAUA-DINAMO este cel mai dezechilibrat derby de când acesta a intrat în oferta agențiilor de pariuri. Dinamo are o cotă destul de mare pentru a marca în Ghencea: 1,75.

În sezonul 2012/2013, Steaua a avut aceeași cotă ca în partida de sâmbătă, cu mențiunea că Dinamo a avut o cotă atunci de 5,55.

Dinamo nu a mai câștigat în fața Stelei de trei ani, din 25 aprilie 2011, când s-a impus pe terenul Stelei, cu scorul de 1-0.

STEAUA-DINAMO. Fanii Stelei şi ai lui Dinamo au primit aprobarea din partea LPF pentru a folosi torţe la STEAUA-DINAMO.

"Spectacolul din tribune face parte din acest fenomen. Sunt de acord să fie şi torţe, cu măsurile de rigoare. Am cerut aprobări pentru ca la STEAUA-DINAMO să se permită torţe în tribune", a spus Gino Iorgulescu, şeful LPF.

Iorgulescu regretă că STEAUA-DINAMO nu se va juca pe Arena Naţională: "Am verificat stadionul în Ghencea, îndeplineşte condiţiile. Ar fi fost mai bine să se joace STEAUA-DINAMO pe Arena Naţională, spectatori mai mulţi, cele mai bune condiţii pe stadion. Dar echipa naţională are prioritate. Iar acest gazon nu prea ţine la două meciuri consecutive în trei zile".

STEAUA-DINAMO se va disputa sâmbătă, 1 martie, de la 21:00, pe stadionul din Ghencea.

Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo Ioan Niculae Steaua-Dinamo