MENIU

STEAUA - DINAMO. Surpriză URIAŞĂ pentru FANI la STEAUA-DINAMO

STEAUA - DINAMO. Mihai Stoica, a declarat că jucătoarea de tenis Simona Halep a fost invitată să dea lovitura de începere la partida Steaua - Dinamo, deoarece este stelistă. Mihai Stoica a precizat că altfel nu ar fi invitat-o pe jucătoarea de tenis la Steaua - Dinamo.

STEAUA - DINAMO. "Nu doar pentru că e meciul STEAUA - DINAMO am invitat-o, ci şi pentru că Simona Halep este stelistă, altfel nu am fi invitat-o şi faptul că este în ţară şi profităm de prezenţa ei, altfel era cam complicat. Chiar dacă jucam împotriva altui adversar, iar Simona Halep după performanţele extraordinare pe care le-a realizat în ultima vreme şi era în ţară, o invitam. Nu este primul meci al nostru la care asistă", a spus Mihai Stoica.

La rândul său, antrenorul Laurenţiu Reghecampf susţine că invitarea Simonei Halep la meciul STEAUA - DINAMO reprezintă o formă de respect faţă de rezultatele înregistrate în ultimul an.

"Nu are nicio importanţă că Simona Halep va da lovitura de începere sau că va lovi mingea la STEAUA - DINAMO. E o formă de respect, pentru un sportiv român, care a realizat un lucru incredibil, a ajuns să fie între primele zece jucătoare de tenis din din lume. Noi încercăm să arătăm un pic de respect faţă de acest sportiv minunat pe care l-am invitat la meciul nostru", a completat Reghecampf.

Simona Halep, numărul 7 WTA, va da lovitura de începere a meciului Steaua - Dinamo.

STEAUA - DINAMO este programat, sâmbătă, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua, în cadrul etapei a 21-a a Ligii I.

Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo Simona Halep Steaua Dinamo