MENIU

STEAUA-DINAMO. Ultimele VEŞTI despre marele derby STEAUA-DINAMO

STEAUA-DINAMO. Gruparea roş-albastră a pus în vânzare 25.000 de bilete pentru meciul STEAUA-DINAMO, programat, sâmbătă, 1 martie, pe arena din Ghencea. STEAUA-DINAMO începe la ora 21:00.

STEAUA-DINAMO. Fanii "câinilor roşii" au primit 1.570 de bilete la meciul STEAUA-DINAMO. Până luni se vânduseră aproximativ 11.000 de bilete la STEAUA-DINAMO, după care oficialii roș-albaștrilor au dat drumul la cea de-a doua tranșă de tichete comercializate în mediul on.line. Miercuri, la orele prânzului, site-ul oficial de ticketing al celor de la Steaua mai oferea doar 245 de bilete la tribuna I.

STEAUA-DINAMO. Gigi Becali, la spital

STEAUA-DINAMO. Gigi Becali a fost transportat la Spitalul de Urgenta Constanta, unde i s-a facut un nou set de analize. Gigi Becali s-a simtit rau si a fost transportat de urgenta la spital, unde a stat peste o ora si jumatate la sectia de neurochirurgie.

STEAUA-DINAMO. Avocata lui Gigi Becali, Maria Vasii, se pregateste sa faca recurs impotriva deciziei luate de magistratii care au hotarat sa nu ii intrerupa pedeapsa finantatorului stelist ca sa mearga in strainatate ca sa se opereze.

STEAUA-DINAMO. Gigi Becali a mai fost si sambata trecuta la Spitalul din Constanta, cand a suferit un atac de panica, deoarece a avut un picior semiparalizat timp de doua ore. Medicii care l-au consultat pana acum au ajuns la concluzia ca Gigi Becali sufera de hernie de disc cervicala.

STEAUA-DINAMO. Gigi Becali a cerut intreruperea pedepsei pentru a se putea opera in strainatate, insa magistratii i-au respins cererea.

STEAUA-DINAMO. Simona Halep dă startul la STEAUA-DINAMO

STEAUA-DINAMO. Simona Halep, nr. 7 WTA, va da lovitura de începere a derby-ului STEAUA-DINAMO. Simona Halep a fost invitată de gruparea din Ghencea să asiste la cea de-a 154 întâlnire STEAUA-DINAMO.

STEAUA-DINAMO. Oficialii grupării din Ghencea au invitat-o pe Simona Halep la marele meci STEAUA-DINAMO, care se va disputa sâmbătă, 1 martie, de la ora 21:00, anunţă Digi Sport.

Simona Halep (22 de ani), cea mai bună jucătoare de tenis din România în acest moment, a acceptat invitația și a fost de acord să dea și lovitura de start a partidei STEAUA-DINAMO.

Simona Halep va fi recompensată cu un tricou al celor de la STEAUA, pe care se vor afla toate semnăturile jucătorilor și ale componenților staff-ului tehnic.

Simona Halep a practicat fotbalul in copilarie, dar pana la urma s-a orientat spre tenis si rezultatele din prezent dovedesc ca nu a gresit deloc.

STEAUA-DINAMO. Primă specială de la Ionuţ Negoiţă

STEAUA-DINAMO. Pentru a mai calma spiritele dupa înfrângerea cu Viitorul, dar şi pentru a-i motiva pe jucători, finanţatorul Ionuţ Negoiţă a anunţat prima de victorie pentru STEAUA-DINAMO. Astfel, 40.000 de euro vor împărţi fotbaliştii lui Dinamo în cazul unei victorii cu Steaua.

STEAUA-DINAMO. Cotele la casele de pariuri

STEAUA-DINAMO. Dinamo are o cotă de 7,00 pentru un succes în derby-ul STEAUA-DINAMO. Casele de pariuri o dau favorită certă pe Steaua, cu o cotă de 1,53 la victorie în derby-ul STEAUA-DINAMO.

STEAUA-DINAMO este cel mai dezechilibrat derby de când acesta a intrat în oferta agențiilor de pariuri. Dinamo are o cotă destul de mare pentru a marca în Ghencea: 1,75.

În sezonul 2012/2013, Steaua a avut aceeași cotă ca în partida de sâmbătă, cu mențiunea că Dinamo a avut o cotă atunci de 5,55.

Dinamo nu a mai câștigat în fața Stelei de trei ani, din 25 aprilie 2011, când s-a impus pe terenul Stelei, cu scorul de 1-0.

STEAUA-DINAMO. Veşti excelente pentru galerii înainte de STEAUA-DINAMO

STEAUA-DINAMO. Fanii Stelei şi ai lui Dinamo au primit aprobarea din partea LPF pentru a folosi torţe la STEAUA-DINAMO.

"Spectacolul din tribune face parte din acest fenomen. Sunt de acord să fie şi torţe, cu măsurile de rigoare. Am cerut aprobări pentru ca la STEAUA-DINAMO să se permită torţe în tribune", a spus Gino Iorgulescu, şeful LPF.

Iorgulescu regretă că STEAUA-DINAMO nu se va juca pe Arena Naţională: "Am verificat stadionul în Ghencea, îndeplineşte condiţiile. Ar fi fost mai bine să se joace STEAUA-DINAMO pe Arena Naţională, spectatori mai mulţi, cele mai bune condiţii pe stadion. Dar echipa naţională are prioritate. Iar acest gazon nu prea ţine la două meciuri consecutive în trei zile".

STEAUA-DINAMO se va disputa sâmbătă, 1 martie, de la 21:00, pe stadionul din Ghencea.

Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo Steaua Dinamo Steaua Dinamo live