MENIU

Steaua - Dinamo LIVE: Avertismentul lui Rednic înainte de marele meci

Steaua - Dinamo LIVE. Antrenorul echipei Dinamo București, Mircea Rednic, a dezvăluit sâmbătă, în cursul unei conferințe de presă, că elevii săi sunt foarte motivați înaintea marelui derby cu Steaua, programat duminică seara pe Arena Națională din Capitală, în cadrul etapei a 5-a a Ligii I de fotbal.

Steaua - Dinamo LIVE. "Am făcut o analiză serioasă a Stelei, au jucători foarte buni, joacă acasă și cred că sunt și motivați după infrângerea cu Partizan. Știu că au trecut patru ani de când nu am mai câștigat împotriva celor de la Steaua și suntem pregătiți de acest lucru. Au înțeles și jucătorii străini ce meci este acesta, pentru că se tot vorbește de el de două săptămâni. Nu poți să zici că putem face spectacol, pe mine mă interesează mai mult punctele. Dacă Steaua ne va lăsa să facem spectacol, atunci vom face, dar nu cred că ne lasă', a spus Rednic înaintea duelului cu rivalii din Ghencea.

Tehnicianul grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare a precizat că toți dinamoviștii sunt motiva?i pentru derby. "Avem trei probleme medicale, una pe care nu o putem rezolva până la meciul de mâine, Starokin are o problemă la genunchi și nu face parte din lot, iar Filip și Gavrilă au fost menajați. În rest, toată lumea e pregătită, vom iesi și la un film, băieții sunt motivați. Am avut o întâlnire și cu o parte a galeriei, o discuție amicală pozitivă, dar nu cred că mai era nevoie pentru că jucătorii știu ce înseamnă un meci cu Steaua", a adăugat antrenorul lui Dinamo.

Steaua - Dinamo LIVE. Rednic a recunoscut, totodată, că echipa sa va avea parte de "un meci foarte greu", pe care îl consideră "cel mai important de până acum", și îl va face să-și dea seama "la cel nivel" se află elevii săi în acest moment.

Directorul general al clubului Dinamo, Dinu Gheorghe, a spus la rândul său că jocul cu Steaua este "primul examen" adevărat pentru alb-roșii în acest sezon.

"Poate că am încheiat acum perioada de pregătire și trebuie să arătăm cine suntem. La Dinamo e o alta filosofie la nivelul pregătirii. S-au schimbat multe lucruri, pentru mine personal e război și sper ca băieții să ne faca o bucurie. Ne convine că Steaua e mereu favorită, nu e nicio problema, le vom arăta că favoriți sunt cei care se bucură după joc. Dacă ne uitam la clasament, niciuna nu e favorită, dacă ne uitam însă la ultima perioadă, Steaua nu a pierdut meciurile cu noi și poate fi considerată favorită. Sperăm ca mâine să arătăm ce înseamnă Dinamo, deși pentru noi e un joc de campionat, nu e pe viață și pe moarte. Ar trebui să continuăm parcursul asta, dar mai e mult de jucat', a afirmat Dinu Gheorghe.

Steaua și Dinamo se află pe locurile 3, respectiv 4 în clasamentul Ligii I, la egalitate de puncte (8) după primele patru etape, ambele cu câte 2 victorii și 2 egaluri.