MENIU

Steaua - Dinamo. Gigi Becali explică de ce nu a marcat Steaua și anunță noi transferuri

<p>&nbsp;GIGI BECALI&nbsp;</p>

Steaua - Dinamo. Patronul Stelei Gigi Becali a anunțat că echipa sa "nu are atacant" și a adăugat că vor urma transferuri care să aducă oamenii necesari, după Derby-ul terminat 0-0 pe Arena Națională. 

Steaua - Dinamo. Gigi Becali crede că Steaua are nevoie de un atacant, dar și de un fundaș central. "Am câștigat un jucător, care este Hamroun - cel mai bun juctor din Liga I și din România. Nu avem însă atacanți. Ne trebuie un atacant", a spus Becali, după meci, intervievat de Digisport. 

"Eu observ că sunt jucători care sunt buni la echipe mici, dar când ajung la echipe mari nu mai pot face față", a mai spus Becali, care a precizat că Steaua are nevoie și de un fundaș central și că pentru echipa din Ghencea urmează noi transferuri.

Steaua - Dinamo, derby-ul etapei a 5-a, dar și al Ligii 1, s-a terminat fără gol, 0-0. Steaua a dominat a doua repriză, dar nu a reușit să fructifice cele câteva ocazii. Chipciu este omul care a ratat în serie, spre nemulțumirea suporterilor, care l-au huiduit. Petardele au explodat în tribune și chiar pe teren, la un moment dat, incidente care se vor solda cel mai probabil cu sancțiuni.  

Mai multe articole despre:
Gigi Becali atacant Chipciu Steaua Dinamo