MENIU

Steaua. Ce spune Lucian Sânmărtean despre revenirea la trupa patronată de Gigi Becali

Legitimat la arabi, la Al Ittihad, unde a antrenat Victor Piţurcă, Lucian Sânmărtean nu mai intră în planurile şeicilor care conduc această echipă.

Chiar dacă noul tehnician al lui Al Ittihad este tot un român, adică Loţi Boloni, mijlocaşul de 35 de ani consideră că despărţirea lui de fotbalul din acea parte a lumii este iminentă.

"Încă situaţia mea e neclară la clubul la care activez. După ce o să ne clarificăm toată situaţia, orice revenire este luată în calcul, atât de mine, cât poate şi de colegul meu (Lukasz Szukala). Am văzut destul de multe speculaţii, dar ne întoarcem săptămâna viitoare la Jeddah şi vedem.

Cu şefii nu am discutat, fiindcă altfel situaţia era una clară. Domnul Boloni încearcă să ne păstreze la echipă, fiindcă şi noi, şi dânsul, avem nevoie unii de alţii. Şi mie mi-ar plăcea să mă văd la Steaua.

Nu am avut nicio discuţie cu oficialii Stelei. Dacă rămâneam jucător liber, dacă îmi încheiam socotelile cu cei din Jeddah, probabil orice discuţie era de prisos. În acest moment, nu putem purta nicio discuţie", a spus Lucian Sânmărtean, potrivit Digisport.

Mai multe articole despre:
Steaua Lucian Sânmărtean