MENIU

Sporting - FCSB 0-0. Steaua are prima şansă pentru calificarea în grupele Champions League

Steaua FCSB vs Sporting Lisabona

Sporting vs. Steaua #FCSB. Emoțiile sunt uriașe pentru roș-albaștri, care dispută una dintre cele mai grele partide din ultima perioadă. Antrenorul Dică este încrezător că poate face o surpriză frumoasă. Sporting vs. Steaua #FCSB. Aici vei afla în timp real cele mai noi vești despre partida dintre portughezi și bucureșteni. 

Scor final: FCSB - Sporting Lisabona 0-0, după un meci echilibrat, cu multe ocazii la ambele porţi. Steaua are prima şansă pentru calificarea în grupele Champions League dat fiind că urmează returul de la Bucureşti peste o săptămână. România nu a mai avut echipă în grupele Ligii Campionilor din 2013.

FCSB - Sporting Lisabona LIVE SCORE. Steaua scapă cu faţa curată în minutul 88 la un şut care a trecut milimetric pe lângă bara din dreapta a lui Niţă. Alibec este schimbat pe final de meci, după ce a făcut o partidă foarte bună. Se dau 4 minute suplimentare de la margine.

FCSB - Sporting Lisabona LIVE SCORE. Ocazie monumentală pentru Steaua în minutul 77: Enache a scăpat singur cu portarul advers şi a tras puţin pe lângă stâlpul din stânga al porţii. Imediat după, Pintili a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene.

FCSB - Sporting Lisabona LIVE SCORE. Sporting Lisabona trece pe lângă deschiderea scorului în minutul 58, dar şi Steaua #FCSB a avut o şansă rarisimă de a marca cu cinci minute mai devreme, când Teixeira a ratat întâlnirea cu mingea la trei metri de poarta lui Patricio.

FCSB - Sporting Lisabona LIVE SCORE. Steaua s-a menţinut ofensivă şi periculoasă şi în ultimele 15 minute din prima repriză. Marile şanse de gol au aparţinut portughezilor de la Sporting Lisabona, însă apărarea roş-albaştrilor şi-a făcut datoria. Arbitraj impecabil.

FCSB - Sporting Lisabona LIVE SCORE. Scor alb în minutul 30, după mai multe ocazii la ambele porţi. Alibec a avut golul în picior după ce a scăpat singur cu portarul în careul de 6 metri şi a tras în forţă, dar în blocaj. Portughezii au avut o bară şi o lovitură liberă periculoasă de la 18 metri.

FCSB - Sporting Lisabona LIVE SCORE. Primele 15 minute trec fără gol pe tabelă, după ce portughezii au avut câteva ocazii, dar şi Steaua s-a apropiat de poarta lui Patricio, o ocazie bună având Alibec în min.9.

Sporting vs. Steaua #FCSB. FCSB Sistem: 4-2-3-1
FCSB (4-2-3-1): Niță - Enache, Larie, Momcilovic, Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Golofca, Tănase, Teixeira - Alibec.

Sporting vs. Steaua #FCSB. SPORTING Sistem: 4-2-3-1
1. Patricio - 92. Piccini, 4. Coates, 22. Mathieu, 5. Coentrao - 23. A. Silva, 16. Battaglia - 77. Gelson, 8. B. Fernandes, 9. Acuna - 28. Dost
Rezerve: 18. Salin, 3. J. Silva, 10. A. Ruiz, 11. B. Cesar, 17. Podence, 55. Figueiredo, 88. Doumbia

Sporting vs. Steaua #FCSB. FC Steaua Bucuresti a efectuat luni seara, începând cu 21:00 ora Romaniei), pe Estádio José Alvalade, antrenamentul oficial dinaintea partidei din play-off-ul UEFA Champions League, împotriva celor de la Sporting Clube de Portugal.

Sporting vs. Steaua #FCSB. Pentru a reveni la masa bogaților, patronul FCSB este dispus să facă un efort financiar destul de mare. Dacă pentru calificarea în grupele Europa League au avut promisă o primă de 30.000 de euro, Alibec și Compania vor primi câte 100.000 de euro fiecare dacă se vor califica în grupele Champions League.

Sporting vs. Steaua #FCSB. Nicolae Dică nu se va putea baza în această primă manșă pe 3 dintre titularii echipei. Este vorba despre Constantin Budescu, care se află în recuperare după o accidentare mai veche, Bălașa, accidentat în meciul cu Astra, și Filipe Teixeira, accidentat și el tot în meciul cu Astra. Acesta din urmă a făcut deplasarea în Portugalia, dar are șanse minime să joace; în cel mai fericit caz pentru Nicolae Dică, ar putea fi rezervă.

Sporting vs. Steaua #FCSB. Partida este programată marți, începând cu ora locala 19:45 (21:45 ora Romaniei - PRO TV si Dolce Sport).