MENIU

ŞOC pentru un fotbalist străin: "La Bucureşti mi-au pus cătuşe şi m-au trimis în Italia!"

Australianul Jonathan McKain, care a jucat în România la începutul anilor 2000 la FC Naţional şi Poli Timişoara, a povestit în presa din ţara lui ce a pătimit la noi.

Pe 24 august 2003, FC Naţional a mers în Italia pentru a disputa o partidă amicală cu AC Milan. Echipa bucureşteană s-a impus cu 5-2, iar la întoarcerea de la Cesena, McKain a fost primit cu cătuşe pe aeroport.

McKain spune că Dinamo le-a cerut poliţiştilor să-i pună cătuşele şi să-l trimită înapoi în Italia chiar dacă australianul avea toate actele în regulă. Motivul? Conducerea celor de la Dinamo nu s-a înţeles cu oficialii lui FC Naţional în vederea unui transfer al jucătorului, potrivit Dolcesport.

"Dinamo voia să mă transfere. Am avut de jucat un amical cu AC Milan. Când am revenit la Bucureşti, mi s-au pus cătuşe şi am fost trimis înapoi în Italia. Mai târziu am aflat că poliţia de la Dinamo a plătit câţiva oameni pentru a-i opri pe băieţii noştri. Naţional refuzase ofertele pentru noi. Acum îmi vine să râd când îmi amintesc, dar ce experienţă a fost aia!", a declarat McKain pentur FourFourTwo.

 

Mai multe articole despre:
cătuşe Jonathan McKain