MENIU

Simona Halep și-a aflat ADVERSARA în sferturi la Shenzhen. CÂND este meciul

Simona Halep, în sferturi la Shenzhen

Simona Halep a învins-o Natalia Vihlianţeva, 6-2, 6-2, şi s-a calificat fără emoții în sferturile turneului de tenis de la Shenzhen, China. Simona Halep va juca în turul următor la Shenzhen cu Alexandra Krunic.

SIMONA HALEP - SHENGZHEN. Organizatorii turneului de la Shengzhen au anunțat când se va juca sfertul de finală dintre Simona Halep și Alexandra Krunic.

SIMONA HALEP - SHENGZHEN. Sfertul de finală Simona Halep - Alexandra Krunic se va juca joi, nu mai devreme de ora 7:30 (ora României), transmit organizatorii competiției din China.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Sârboaica născută în Rusia Alexandra Krunic (locul 84 WTA) are 21 de ani a trecut în optimi de Karolina Schmiedlova (Slovacia, locul 73 WTA), în trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-1.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep şi Alexandra Krunic s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2014, chiar în turneul de la București. Atunci românca s-a impus în turul secund cu scorul de 6-2, 6-4, după care a câştigat competiția din țara natală.

În meciul de miercuri, românca a învins-o pe Vihlianţeva, locul 588 WTA, într-o partidă care a durat o oră şi în care rusoaica de 17 ani nu i-a pus probleme Simonei Halep.

Simona Halep a cîştigat greu primul meci al său din acest an, în primul tur de la Shenzen, în faţa nemţoaicei Annika Beck, scor 4-6, 6-4, 6-3.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep