MENIU

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II la Indian Wells

Simona Halep

Simona Halep, a cincea favorită şi deţinătoarea titlului la Indian Wells, şi-a aflat adversara din turul al doilea. Sportiva noastră o va întâlni pe americanca Vania King 27 ani, locul 202 WTA, care a învins-o în primul tur pe compatrioata sa Taylor Townsend, cu 6-2, 6-3.

King a câştigat singura confruntare directă cu Halep, în 2010, în calificări la Montreal, cu 7-6 (5), 6-1.

La Indian Wells, Simona a fost repartizată pe aceeaşi parte de tablou cu Irina Begu, Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu. Primele două au fost eliminate însă încă din primul tur. Niculescu, cap de serie numărul 32, o va întâlni în turul doi pe Heather Watson, locul 53 WTA, jucătoare în vârstă de 23 de ani, venită din calificări, care a câştigat turneul de la Monterrey săptămâna trecută, scrie Digisport.ro.

Pe aceeaşi parte de tablou cu Simona se mai regăsesc şi surorile Williams. Dacă va trece de King, sportiva din Constanţa le-ar putea întâlni în turul 3 pe Makarova, Hradecka ori Alison Riske, pentru ca din optimi lucrurile să se complice - Venus Williams, Strycova sau Andrea Petkovic îi pot fi adversare Simonei. Abia în sferturi Halep poate da peste Serena Williams, în timp ce în semifinale le poate întâlni pe Radwanska, Kvitova ori Safarova.