MENIU

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Toronto. "Pot spune că am câştigat turneul"

Simona Halep

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în finala Rogers Cup după ce a învins-o pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA şi favorită 15, în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-4.

Update.  Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sâmbătă, după ce s-a calificat în ultimul act al turneului de la Toronto, că se simte ca şi cum ar fi câştigat competiţia şi că duminică se va bucura de finala la care şi-o doreşte ca adversară pe Serena Williams, liderul mondial.

FINALA de la Toronto va avea loc duminica, la ora 20.00, ora României.

"Bineînţeles că vreau să joc cu Serena, este întotdeauna o mare provocare să joc cu ea. Vreau să vă zic ceva, dar să nu spuneţi nimănui, din punctul meu de vedere pot să spun că am câştigat turneul. Dacă joc împotriva ei mâine va fi o provocare şi nu am nimic de pierdut, mă voi bucura de finală", a spus Halep zâmbind, după ce a câştigat meciul cu italianca Sara Errani, anunţă Mediafax.ro.

Simona Halep s-a impus după oră și 35 minute de joc în fața lui Errani, iar calificarea în finală îi asigură un cec de 227.640 dolari și 585 de puncte WTA.

Sara Errani a solicitat intervenția medicului turneului, acuzând probleme la unul dintre degetele piciorului stâng.

Reprezentanta țării noastre, aflată pe locul 3 în ierarhia mondială, urmează să dispute, astfel, a patra sa finală în circuitul WTA de la începutul acestui an, după cele câștigate la turneele Shenzhen (China), Dubai (Emiratele Arabe Unite) și Indian Wells (SUA), toate pe suprafață dură, ca și cel de la Toronto.

Simona Halep, urmează să lupte duminică pentru trofeul pus în joc în Canada cu învingătoarea din cea de-a doua semifinală, în care se înfruntă americanca Serena Williams, numărul unu mondial și principala favorită a turneului de la Toronto, și elvețianca Belinda Bencic.

Mai multe articole despre:
Toronto semifinale Simona Halep Sara Erani