MENIU

SIMONA HALEP a pierdut finala de la Singapore. Serena Williams s-a răzbunat!

SIMONA HALEP. Sportiva noastră a pierdut finala de la Singapore, în două seturi: 3-6, 0-6. Serena Williams s-a răzbunat pentru umilinţa pe care a suferit-o în grupe în faţa Simonei Halep.

Aceasta este statistica meciului:


UPDATE 14:21 - Serena Williams a câştigat Turneul Campioanelor: 2-0 la seturi (6-3, 6-0)

UPDATE 14:16 - 5-0 pentru americancă. Serveşte pentru meci

UPDATE 14:13 - Serena Williams este o vijelie: 4-0

UPDATE 14:09 - break Williams: 3-0 în setul doi

UPDATE 14:06 - 2-0 la game-uri pentru Serena în setul doi

UPDATE 14:02 - setul doi începe cu un break pentru Serena Williams

==================================================================

Statistica primului set

UPDATE 13:57 - din păcate, americanca a câştigat primul set cu 6-3

UPDATE 13:54 - Serena merge bine: 5-3 la game-uri

UPDATE 13:48 - rebreak Simona Halep: 4-3 pentru americancă

UPDATE 13:45 - Williams conduce cu 4-2 în primul set

UPDATE 13:39 - game Williams: 3-2

UPDATE 13:33- break şi pentru americancă: 2-2

UPDATE 13:23 - Halep a reuşit primul break al finalei: 2-1 pentru româncă

UPDATE 13:19 - Simona revine repede: 1-1 la game-uri. Tatăl Simonei Halep, Stere, zâmbeşte larg

UPDATE 13:17 - Serena a câştigat primul game pe serviciul ei

UPDATE 13:12 - a început meciul. Serena serveşte

UPDATE 13:04 - Simona Halep se va afla la primire, în urma tragerii la sorţi

UPDATE 13:01 - Cele două jucătoare au ieşit pe teren pentru încălzire

==============================================================

UPDATE 13:00 - Zece lucruri pe care trebuie să le ştiţi despre finala de la Singapore, într-o prezentare VIDEO:

===============================================================

UPDATE 12:50 - Urmăriţi aici prezentarea VIDEO pe care WTA a făcut-o acestei finale:


==========================================================

UPDATE 12:40 - Rezultatele directe dintre cele două sportive îi sunt defavorabile Simonei Halep: 3 victorii pentru Serena şi doar una singură, cea din grupe, pentru româncă.

UPDATE 12:15 - Simona Halep va reveni de luni pe poziţia a TREIA WTA, după Turneul Campioanelor de la Singapore, ca şi consecinţă a calificării sale în finala acestei competiţii.

=======================================================

UPDATE 12:00 - Patrick McEnroe, fratele celebrului John McEnroe, a declarat: "Meciul de astăzi nu va semăna cu cel din grupe. Halep va fi în încurcătură", a spus fostul căpitan al naţionale de Cupa Davis a SUA, care în prezent este considerat a fi unul dintre cei mai bun specialişti ai tenisului.

Serena Williams (33 de ani WTA) o conduce pe Simona Halep (23 de ani) cu 3-1 la întâlnirile directe: americanca s-a impus cu 3-6, 6-2, 6-1 la Wimbledon (iarbă, 2011), 6-3, 6-0 la Roma (zgură, 2013) şi 6-0, 6-4 la Cincinnati (hard, 2013), în timp ce românca a castigat cu 6-0, 6-2 la Turneul Campioanelor (indoor, 2014).

============================================================

UPDATE 09:30 - Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris un editorial în care explică performanţele Simonei Halep, dar încearcă să şi anticipeze ce se va întâmpla în finala cu Serena:

Până şi ”haterii”, care s-au încăpăţânat să susţină că victoria zdrobitoare la Serena Williams a fost o întâmplare, sunt cu falca blocată: Simona a mai dat o probă din tenisul ei minune, ca de pe altă lume, şi în partida cu periculoasa Agnieszka Radwanska. După ce ne facem cruce, ca Simona, după ce ţipăm prin casă, deschidem o şampanie şi ne sunăm prietenii, merită să vedem din ce e făcută minunea.

 Mai întâi: românca Simona Halep este în acest moment jucătoarea cu cea mai rapidă deplasare pe teren din lume. Ajunge la minge atât de devreme încât poate să facă orice cu ea: s-o lovească din faţă şi din urcare, trimiţând-o imparabil în lung de linie după schimburi tari în cros sau să pună o scurtă, cum a făcut, în premieră, cu Radwanska.

 Jocul ei e de o agresivitate totală, practic nu mai are lovituri „de umplutură”, fiecare minge e ţintită.

 Simona joacă punctul cu gândul doar la acel punct, nu la set, la meci, la finală, la Singapore, la pălăria de bani care o aşteaptă. Are o relaxare concentrată, indiferentă la scor, care îi permite să digere pe loc greşelile.

 Când face o dublă greşeală, gândul ei e deja la asul pe care îl va servi imediat. Cele două-trei mingi uşoare, din apropierea fileului, pe care le-a greşit, au fost urmate fără întârziere de atacuri câştigătoare, executate fără umbră de teamă.

 Nu-mi amintesc când am văzut în tenisul mondial o asemenea îmbunătăţire dramatică a unei lovituri într-un timp atât de scurt. În cele trei luni scurse de la Wimbledon, Simona a intrat în posesia unui alt serviciu, o armă, atât al doilea, cât şi primul. A devenit amintire vremea în care era atacată dureros pe propriul serviciu de o Cibulkova sau Sharapova.

 Punch-ul, explozia în un-doiurile Simonei din meciul cu Radwanska m-a făcut să mă gândesc la un meci de box între un semigreu şi o pană.

Încrederea în sine a Simonei Halep este în acest moment uriaşă. Cum se spune în tenis, e „în zonă”.

Mâine (n.r. - azi), cu siguranţă, nu se va repeta meciul din grupă. Serena e acum păţită, n-o să se mai repeadă la „bum-bum” cu Simona, va face apel la toată experienţa ei de superjucătoare.

 Deşi americanca nu e în cea mai bună formă – cuWozniacki a avut noroc, ar fi putut la fel de bine să piardă – cred că Simona, după ce a luat-o cu ea mai departe în poveste prin setul câştigat la Ana Ivanović, o va trage în sus în finală, o va obliga să dea tot ce poate ca să vedem un meci mare al istoriei tenisului.

 P.S.

 Mulţi m-au întrebat dacă mi-am schimbat părerea despre colaborarea dintre antrenorul Fisette şi Simona. Nu, faptul că dl. Fisette ne spune că a achiziţionat un soft „magic” pentru mari jucătoare, mă face să zâmbesc. În schimb, pot să presupun că prezenţa pe banca tehnică a românului Daniel „Brică” Dobre, un antrenor de mare valoare, care poate insufla o încredere deosebită jucătoarei (Dobre a pregătit-o pe Alexandra Dulgheru când câştiga turneul WTA de la Varşovia), îşi are rolul ei în bucuria pe care o trăim acum.

 Sursa: gandul.info

 

=================================================================

UPDATE duminică, ora 09:00 - Finala de la Singapore dintre Simona Halep şi Serena Williams va avea loc începând cu ora 13:00. În aşteptarea ultimului act, vă prezentăm cele mai frumoase imagini cu sportiva noastră, din afara terenului, surprinse la Singapore.


=================================================================

UPDATE 14:18 - SIMONA HALEP s-a calificat în finala de la Turneul Campioanelor: 2-0 la seturi (6-2, 6-2)

UPDATE 14:14 - 5-2 la game-uri pentru Simona. Românca serveşte pentru set şi meci

UPDATE 14:11 - 5-1 la game-uri pentru Halep

UPDATE 14:07 - 4-1 la game-uri pentru Halep în setul 2

UPDATE: 14:01 - break şi pentru Radwanska: 3-1 la game-uri pentru Halep în setul 2

UPDATE 13:55 - din nou break pentru Halep: 3-0 în setul 2

UPDATE 13:51 - 2-0 la game-uri pentru Halep în setul 2

UPDATE 13:49 - Halep a început setul doi cu un break

======================================================

UPDATE 13:44 - Simona a servit pentru set, iar obiectivul a fost realizat: 6-2 pentru Halep. Românca are 1-0 la seturi

UPDATE 13:40 - Radwanska a luat acest game: 5-2 pentru Halep în primul set

UPDATE 13:36 - Românca merge ceas: 5-1

UPDATE 13:31 - Simona a mai reuşit un break: 4-1

UPDATE 13:28 - Halep s-a distanţat în primul set: 3-1 la game-uri

UPDATE 13:21 - Simona a reuşit primul break al meciului. 2-1 la game-uri pentru româncă

UPDATE 13:17 - 1-1 la game-uri. Simona Halep plasează foarte bine mingile. O plimbă pe poloneză pe tot terenul

UPDATE 13:13 - Radwanska a câştigat primul game, pe serviciul ei

UPDATE 13:10 - A început meciul. Poloneza serveşte prima

UPDATE ora 13:01 - Cele două jucătoare au ieşit pe teren

=========================================================

SIMONA HALEP. Serena Williams este prima finalistă la Turneul Campionalor din Singapore, după ce a câştigat cu 2-6, 6-3, 7-6 (6) în faţa danezei Caroline Wozniacki. A doua finalistă se decide între Simona Halep şi Agnieszka Radwanska.

SIMONA HALEP-Radwanska LIVE ora 13:00

SIMONA HALEP. Dacă Halep va ajunge şi ea în finală, atunci Serena va căuta să se răzbune, după umilinţa pe care a suferit-o în grupe, când Simona s-a impus 6-0, 6-2.

===============================================

SIMONA HALEP. Adversara de astăzi a Simonei a pozat, în trecut, în ipostaze indecente, dezbrăcată complet, dar a avut grijă să-şi ascundă părţile intime. Poloneza de 25 de ani este una dintre cele mai sexy sportive din circuitul WTA.

 

=======================================================

SIMONA HALEP a fost acuzată, înaintea meciului cu Ivanovici, că se va lăsa bătută de sârboiacă în două seturi pentru a o elimina pe Serena Williams din competiţie. Românca a pierdut în trei seturi, iar americanca a mers şi ea în semifinale.

SIMONA HALEP-Radwanska LIVE ora 13:00

"Știam ceva de genul că, dacă pierd cu 6-3, 6-3 sau așa ceva, Serena poate fi eliminată, dar nu m-a interesat subiectul. Nu mi-e teamă să joc din nou cu Serena Williams. Orice zi e o nouă zi, eu voi încerca de fiecare dată să dau tot ce pot în ziua respectivă.

SIMONA HALEP-Radwanska LIVE ora 13:00

Cine s-a gândit că o să pierd sau că o să fac ceva ca să nu se califice Serena nu mă cunoaște. Nu fac lucruri de acest gen, nu mi-e frică de nicio jucătoare din circuit. Așa că și dacă vom ajunge amândouă în finală și mă va bate cu 12-0, chiar nu va fi nicio tragedie. Eu privesc doar către meciul pe care îl am de jucat, la nimic altceva, și îmi păstrez stilul meu de gândire. Nu schimb nimic. Eu hotărăsc ceea ce vreau să fac", a spus SIMONA HALEP la conferinţa de presă.

SIMONA HALEP-Radwanska LIVE ora 13:00