MENIU

Simona Halep a fost pusă la zid, imediat după meci. CTP, despre momentul regretabil al Simonei

Simona Halep s-a calificat spectaculos în semifinalele turneului WTA de la Miami (Florida/SUA), dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari, după ce a învins-o, miercuri, pe chinezoaica Qiang Wang cu 6-4, 7-5.

În setul doi, scorul a ajuns la un neverosimil 1-5. Treptat, Halep s-a calmat, a revenit la nivelul său obişnuit, a reuşit câteva puncte remarcabile, care i-au adus mai multă încredere, a avut o serie de 12 puncte câştigate din 13 jucate, potrivit Agerpres. Halep a salvat trei mingi de set la 5-4 pentru Wang şi a restabilit egalitatea, 5-5, după care a făcut un nou break, încheind setul cu 7-5.

În primul set, la scorul de 4-3, Simona Halep și-a certat stafful, folosind un ton aspru cu antrenorul, la on court coaching, atitudine cu care Cristian Tudor Popescu nu este de acord.

"E o oarecare diferență dintre această atitudine a Simonei și cum îi mânca din priviri pe cei din echipa ei. Simona a făcut un meci foarte bun, a arătat soliditate. Ce a făcut în această seară sper să nu mai repete Simona. Nu are dreptate. Ce aștepată ea? Așteaptă ca staff-ul ei, tehnicienii, cei care sunt zi de zi cu ea, antrenorul, preparatorul fizic... Ea ce aștepată, ca oamenii ăștia să fie galeria ei? E o greșeală de abordare", a punctat CTP la postul Digisport.

Mai multe articole despre:
Simona Halep pusa la zid