MENIU

VICTORIE! Simona Halep a câștigat finala de la Shenzen, după trei seturi cu Siniakova VIDEO

Simona Halep la Shenzhen
Simona Halep

Simona Halep - Katerina Siniakova, finala Shenzen | Simona Halep (21 de ani, locul 1 WTA) a câştigat turneul de la Shenzhen, după ce a învins-o în finală, în trei seturi, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-0, pe deţinătoarea titlului, sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6. Meciul Simona Halep - Katerina Siniakova nu a fost televizat, dar a fost LIVE SCORE cu VIDEO pe www.realitatea.net.

Partida Simona Halep - Katerina Siniakova a durat o oră și 10 minute. Turneul de la Shenzhen a fost dotat cu premii totale în valoare de 626.750 dolari.

Citrește și: Vești extraordinare pentru Simona Halep după finala de la Shenzen!

Pentru titlul de la simplu obţinut la Shenzhen, al doilea pentru ea după cel din 2015, Halep va fi recompensată cu 163.260 dolari şi 280 puncte WTA, iar Siniakova s-a ales cu 81.251 dolari şi 180 de puncte. Halep se menţine lider mondial încă o săptămână şi va fi principala favorită la Australian Open.

Simona Halep şi-a luat revanşa în faţa cehoaicei, care anul trecut la Shenzhen câştiga meciul direct cu scorul de 6-3, 4-6, 7-4, în optimi.

Simona Halep - Katerina Siniakova, finala Shenzen

Meciul Simona Halep - Katerina Siniakova s-a disputat în condiții excepționale: în sală, după ce o ploaie torențială s-a abătut asupra orașului Shenzen, iar jocul a fost amânat succesiv. Întrucât nu a mai putut fi produsă, partida Simona Halep - Katerina Siniakova nu a mai fost televizată, dar a fost LIVE SCORE pe realitatea.net.

Acesta este al 16-lea trofeu din cariera Simonei Halep.

Halep şi Siniakova vor fi adversare şi în finala de dublu, care va avea loc în scurt timp, tot în sală. Perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numărul 1, va întâlni echipa Simona Halep/Irina Begu.

 -----------------------------

LIVE SCORE | SIMONA HALEP - KATERINA SINIAKOVA | Finala Shenzen

Seturi: 2-1 (6-1, 2-6, 6-0)

--------------------------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - KATERINA SINIAKOVA | LIVE SCORE | finala Shenzen. Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) joacă prima finală a anului 2018, în chiar primul turneu al anului, Shenzhen (China), contra cehoaicei Katerina Siniakova (21 de ani, locul 47 WTA), care a învins-o în semifinală pe Maria Șarapova. Simona Halep s-a calificat în ultimul act după victoria clară în fața colegei sale din România, Irina Begu. Anunț de ultim moment, detalii mai jos: partida Halep - Siniakova a fost mutată în sală, NU MAI ESTE TELEVIZATĂ și se dispută fără spectatori, de la ora 12:40, dar este LIVE SCORE pe realitatea.net!

------------------------------------------------------- 

--------------------------------------

Foto, video: Twitter / RitaRing

-------------------------------------

SIMONA HALEP - KATERINA SINIAKOVA | LIVE SCORE | finala Shenzen | UPDATE | WTA a anunțat că, din cauza ploii care cade încontinuu la Shenzen, finala dintre Simona Halep și Katerina Siniakova a fost mutată indoor. Inițial, trebuia să se dispute pe terenul central. Partida va începe la ora 12:40.

Mai mult, din cauza faptului că acum se va disputa în sală, meciul Halep - Siniakova nu va mai fi televizat, întrucât chinezii nu mai au cum să îl producă.

Organizatorii au anunțat că le vor returna banii tuturor celor care au cumpărat bilete, fiindcă sala în care se va desfășura finala nu are tribune și spectatorii nu pot asista la meci.

------------------------------------------

Ce-a făcut Simona Halep înainte să înceapă meciul cu Siniakova. Spectatorii au râs

-----------------------------------------

SIMONA HALEP - KATERINA SINIAKOVA | LIVE SCORE | finala Shenzen | UPDATE: Meciul a fost amânat din cauza ploii. Va începe după ora 12:00, potrivit anunțului organizatorilor.

Simona Halep o întâlnește sâmbătă dimineață (de la ora 8:00, ora României) pe jucătoarea din Cehia Katerina Siniakova, în ultimul act al primului turneu al anului. Este un prilej pentru Simona Halep de a-și consolida locul 1 în clasamentul WTA și de a obține un plus de încredere în vederea următoarei încercări majore din 2018 - turneul de grand Slam de la Australian Open.

Simona Halep (26 ani) s-a impus în fața compatrioatei sale Irina Begu cu scorul de 6-1, 6-4, în senmifinală, după o oră şi 29 de minute. Ea joacă pentru a doua oară finala turneului, după ce în 2015 a câştigat titlul la Shenzhen.

SIMONA HALEP LIVE SCORE: Ce șanse are românca?

Simona Halep are evident prima șansă, dar are totodată și un mic handicap în fața jucătoare din Cehia, care a învins-o în 2017.

Simona Halep și Katerina Siniakova s-au mai duelat o singură dată, anul trecut, tot la turneul de la Shenzhen. Atunci, Siniakova a reușit să o învinhă pe Simona Halep în optimi, după un meci dificil, scor 6-3, 4-6, 7-5.

Atât Simona Halep, cât și Katerina Siniakova au mers excelent în primul turneu al anului. Jucătoarea noastră a trecut de Gibbs, Duan Sabalenka și Begu, iar cehoaica le-a învins pe Jabeur, Wang, Kristyna Pliskova și Maria Sharapova.

SIMONA HALEP LIVE SCORE: Siniakova a bătut-o pe Șarapova

Un semnal de alarmă pentru Simona Halep ar trebui să fie victoria jucătoarei din Cehia în fața Mariei Șarapova.

Cehoaica a început meciul foarte bine și a câștigat relativ ușor primul set în fața rusoiacei. șarapova a revenit în actul secund și a trimis meciul în decisiv.

În setul al treilea Siniakova a făcut break la scorul de 3-2, profitând de erorile neforțate ale rusoaicei. Șarapova a salvat două mingi de meci la scorul de 5-2 și o alta când cehoaica a servit pentru meci, dar Siniakova a profitat de cea de-a patra șansă pentru a se califica în finala de la Shenzhen pentru al doilea an consecutiv.

Anul trecut, jucătoarea din Cehia a cucerit trofeul după o finală contra lui Alison Riske, câștigată cu scorul de 6-3, 6-4.

SIMONA HALEP LIVE SCORE: Două finale într-un singur weekend

Finala cu Siniakova nu este singura pe care jucătoarea noastră o va susține în acest weekend.

Perechea formată din jucătoarele române de tenis Simona Halep şi Irina Begu s-a calificat vineri în finala probei de dublu a turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, după ce a trecut în semifinale de Ana Blinkova (Rusia)/Nicola Geuer (Germania), în trei seturi, 6-2, 6-7 (4), 10-6.

Este prima finală atinsă împreună de Halep şi Begu, în circuitul WTA. Româncele, care fac pereche pentru a patra oară în carieră, au mai jucat o semifinală la Madrid 2016. 

SIMONA HALEP LIVE SCORE: Bucurie după finala cu Begu

"Da, a fost un meci greu. Irina e o jucătoare puternică, iar în setul al doilea şi-a îmbunătăţit jocul. Dar cred că am fost acolo, am lovit mingea mai tare la final, am pierdut ceva energie, dar sunt mândră.

E un sentiment minunat să fiu în finală, abia aştept să joc în faţa acestui public, îmi face plăcere să joc aici. Va fi o provocare mâine, împotriva Şarapovei mereu e o provocarea, în timp ce Siniakova m-a învins anul trecut", a spus Simona Halep după meciul cu Begu.