MENIU

Simona Halep dă o veste neplăcută: ”Am hernie de disc”. Ce urmează?

Simona Halep

Simona Halep își anunță fanii pe Facebook că suferă de hernie de disc. Diagnosticul a fost pus după durerile de spate acuzate în ultimele zile. 

Simona Halep tocmai a anunțat că suferă de hernie de disc, o afecțiune neplăcută, ce i-ar putea pune în pericol întreaga carieră. 

Citiţi şi:

INCREDIBIL! Simona Halep a fost ATACATĂ după ce a anunţat că suferă de hernie de disc

”Voi discuta cu doctorii în următoarele câteva zile, dar sper să revin curând și să vă țin la curent. Vă mulțumesc pentru sprijin”, a scris Simona Halep pe Facebook.

EXCLUSIV | Cât va absenta Simona Halep din cauza herniei de disc. Verdictul medicului

Simona Halep a abandonat duminică în primul tur al turneului de la Beijing, unde, în urmă cu un an, a devenit lider mondial.

Liderul clasamentului mondial WTA va reveni în țară pentru a efectua un RMN, după problemele în zona lombară din ultima săptămână. 

Răspunsul Simonei Halep legat de Referendum 

”Simt o durere mare. Nu puteam să mă mișc. Acum sunt foarte îngrijorată. Tratamentul la spate m-a ajutat, dar ieri am început să simt din nou durere. Sunt tristă că nu am putut termina meciul. Nu ştiu exact ce problemă este. Voi merge acasă, voi face un RMN şi voi vedea„, a declarat Simona Halep, potrivit contului de Twitter al WTA.

Accidentarea Simonei datează din 24 septembrie, când se pregătea pentru turneul de la Wuhan, China. În meciul cu Dominika Cibulkova, Simona Halep a avut probleme fizice serioase, deplasarea pe teren fiind deficitară. Cu toate acestea, românca nu a abandonat și a fost învinsă cu scorul de 6-0, 7-5. 

Mai multe articole despre:
Tenis Simona Halep hernie de disc