MENIU

Simona Halep. Cine este iubitul Simonei Halep

Simona Halep

Simona Halep este una dintre cele mai admirate şi comentate vedete. Şi odată cu succesul răsunător de pe plan profesional, toata lumea a început să se întrebe cine este bărbatul care îi este alături. Zvonuri au fost, dar niciodată nimeni nu a ştiut adevărul. Până acum.

Spynews.ro a aflat cine este iubitul Simonei. Şi ca să nu vă mai ţinem pe jar, vă spunem că cel care pare să-i fi furat inima este nimeni altul decât fiul lui Teia Sponte, Costa. După cum se ştie Teia Sponte(foto jos) este asociatul, dar şi cel mai bun prieten al lui Gigi Becali. Fiul acestuia Costa Sponte se pare că ar  trăi o poveste de dragoste cu celebra tenismena. Acesta se pare că o însoţeşte pe Simona la toate meciurile, iar aceasta din urmă nu ratează nicio ocazie de a-i mulţumi pentru susţinere.

Teia Sponte este asociatul, dar si cel mai bun prieten al lui Gigi Becali. Fiul lui Teia Sponte este deja foarte cunoscut in lumea mondena, caci a mai fost cuplat si cu Madalina Pamfile. Relatia celor doi a fost insa una pasagera, caci Madalina l-a considerat pe tanar prea timid pentru ea.