MENIU

Simona Halep.Ce şanse îi acordă Cristian Tudor Popescu sportivei noastre să câştige Roland Garros-ul

<p>CTP</p>

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat şansele sportivei noastre la Roland Garros, unde Simona Halep va debuta luni, în compania slovacei Jana Cepelova, locul 88 mondial. 

Chiar dacă s-a accidentat în finala turneului de la Roma, nr. 4 WTA s-a recuperat în timp util pentru a participa la cel mai mare turneu de zgură din lume.

"Mai are șanse Simona, totul depinde de cum se va simți la primul joc și dacă trece de turul 1 la tururile 2 și 3, care sunt abordabile fără probleme prea mari. Acum, având în vedere psihicul foarte bun al Simonei, pe care îl are începând cu turneul de la Stuttgart, de la începutul sezonului pe zgură, e foarte bine așezată mental și ăsta e atuul ei principal.

În funcție de gleznă, Simona păstrează șansele mentalului ei foarte bun, probabil cel mai bun mental cu care începe un turneu de Grand Slam în cariera ei. Chiar dacă nu te doare și nu ai limitări în mișcare din pricina unei accidentări recente, există o reacție psihică atunci când te duci pe rever, pentru că acolo e slăbiciunea pe gleznă, când te duci la minge și tragi de picioare, forțezi e o reacție psihică ce te încentinește, pentru că aminitirea durerii rămâne pe creier și e posibil să ai niște rețineri în joc pe care nu le poti stăpâni", a spus CTP la un post de televiziune.

Mai multe articole despre:
ctp Simona Halep