MENIU

Simona Halep, atacată după ce a anunţat că suferă de hernie de disc

Simona Halep a anunţat pe Twitter că are hernie de disc, diagnostic primit în urma unui RMN pe care l-a făcut după turneul de la Beijing.

Numărul 1 mondial este în pericol, astfel, să rateze Turneul Campioanelor.

Specialiştii din tenis au comentat, imediat după auzul ştirii, că Simona Halep ştia de mai mult timp că problemele ei de sănătate sunt grave, dar şi-a forţat limitele la cele mai recente turnee, pentru a obţine bonusurile financiare de participare.

"Deciziile luate în privința programului sugerează că a făcut asta pentru bonusurile financiare (de exemplu, a cerut wild-card la Moscova, în ciuda acestei accidentări)", a spus Christopher Clarey, editorialist la New York Times, preluat de Digisport.

Accidentată la spate în timpul unui antrenament înaintea turneului de la Wuhan, Simona a jucat cu o discopatie şi, probabil, problema sa s-a agravat, după acest diagnostic fiind  nevoie de un tratament conservator insistent cu repaus îndelungat, conform Mediafax. Dacă durerile persisteă, Simona e pasibilă de intervenţie chirurgicală, una care ar putea pune în pericol participarea la Turneul Campioanelor (20-27 octombrie).

Mai multe articole despre:
Simona Halep atacată