MENIU

Simona Halep, antrenament pe zăpadă, alături de Darren Cahil: "Muncă şi distracţie"

Simona Halep a început pregătirea cu antrenorul Darren Cahill. Tenismena a făcut deja primele antrenamente în Poiana Braşov, acolo unde zăpada s-a aşezat deja.

Simona Halep a publicat pe contul său de Instagram câteva fotografii de la munte, în care apar atât Darren Cahill, cât şi tenismenul Andrei Cociaşu, kinetoterapeutul Andrei Cristofor şi preparatorul fizic Theo Cercel.

"Muncă şi distracţie", a scris sportiva în dreptul pozelor.

Australianul Darren Cahill a sosit luni la Bucureşti, dar imediat a plecat la Poiana Braşov alături de Simona Halep. Tenismena va efectua în staţiunea montană un cantonament de trei săptămâni.

Fostul tehnician al lui Andre Agassi şi Lleyton Hewitt a mai fost în România în luna mai 2015, pentru un scurt stagiu de pregătire la Bucureşti cu sportiva română, înainte de turneul de la Roland Garros.

La 5 noiembrie, Simona Halep, locul 2 WTA, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că australianul Darren Cahill va deveni antrenorul ei personal. Halep şi Cahill au colaborat începând cu luna martie, în cadrul programului adidas, care ia sfârşit la finalul acestui an.