MENIU

Simona Halep, amuzantă la turneul de la Madrid

Aşa cum le e obiceiul, cei de la WTA le-au provocat pe jucătoarele participante la turneul de la Madrid, adică pe primele opt favorite, să participe la câteva probe mai haioase.

Una dintre ele a fost cea de imitare a emoticoanelor. Iar ce a ieşit în cazul Simonei, puteţi vedea mai jos. Cert e că s-a râs cu lacrimi după această şedinţă foto inedită, scrie adevarul.ro.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, va evolua cu japoneza Misaki Doi, locul 45 WTA, în primul tur al Madrid Open.  Halep şi Misaki Doi nu s-au mai întâlnit până în prezent în circuitul WTA.

Simona Halep este pe aceeaşi jumătate de tabloul cu germana Angelique Kerber, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2. Între întâlnirea cu ziariştii de la Media Day şi acţiunea caritabilă la care a participat alături de Rafael Nadal, dar şi alte nume mari ale tenisului mondial, Simona Halep a avut timp şi de un antrenament. Şi a fost o sesiune foarte solicitantă, pentru că partenetă i-a fost a patra jucătoare a lumii, iberica Garbine Muguruza.

Mai multe articole despre:
Tenis imagini Simona Halep Turneul de la Madrid