MENIU

Show la Botoşani, unde gazdele au remizat, 4-4, cu Viitorul. Fiul lui Hagi, la primul gol în Liga 1

FC Botoşani şi Viitorul au remizat, 4-4, la ultimul meci pentru cele două formaţii în acest sezon din Liga 1.

Cel mai important eveniment al partidei l-a reprezentat primul gol reuşit de Ianis Hagi (16 ani), fiul lui Gică Hagi, în Liga 1. Ianis a marcat în minutul 51 al meciului, ducând scorul la 3-2 pentru formaţia sa. Jocul avea să se termine 4-4. Fiul fostului internaţional s-a născut la 22 octombrie 1998.

"Sunt foarte bine, împlinit, a fost primul meci ca titular, primul gol și sper la mai multe. A fost o experiență diferită, e mult mai complicat, altă presiune, dar eu m-am născut cu presiune, nu am probleme. O să mă ajute, dar nu trebuie să mă opresc aici.

Trebuie să sper la mai multe de la anul. Orice jucător ar vrea să joace titular, de asta și trag la antrenamente, să joc meci de meci. Depinde de mine doar. Sunt doar un jucător, încă sunt mic, nu am numele tatălui. Îl port doar pe spate și intru pe teren cu gândul să muncesc cât mai mult.

Eu îmi fac treaba la antrenamente, întotdeauna încerc să dau 100%, pentru că vreau să ajung undeva. Vreau să-l felicit și pe Carlo pentru gol! Venim din ce în ce mai mulți jucători de la Academie", a spus Hagi junior pentru Digisport.

 

 

 

Mai multe articole despre:
Liga 1 Gică Hagi Ianis Hagi ianis hagi gol