MENIU

Selecționerul Edi Iordănescu este în doliu. Tristețe mare chiar după meciul România – Slovacia

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edi Iordănescu, trece prin momente extrem de dificile după ce a pierdut un membru drag al familiei imediat după meciul România - Slovacia. Echipa națională a României a reușit să se califice în optimile de finală ale EURO 2024, dar bucuria acestei realizări a fost umbrită de o tragedie personală a antrenorului.

Pierderea dureroasă din familia Iordănescu

În urma meciului România - Slovacia, încheiat cu un rezultat care a asigurat calificarea României în optimile de finală, selecționerul Edi Iordănescu a primit o veste devastatoare. Sora lui Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului, a decedat la scurt timp după încheierea partidei, conform fanatik.ro. Tragedia a avut loc în Germania, unde Edi Iordănescu și echipa națională participă la turneul final.

Anghel Iordănescu, cunoscut sub numele de "Tata Puiu", a aflat de moartea surorii sale doar după ce a ajuns pe aeroportul Otopeni din București. Din cauza acestei vești tragice, fostul selecționer a decis să nu se întoarcă în Germania pentru meciul din optimi împotriva Olandei, programat pentru marți, 2 iulie, la ora 19:00. Această decizie a fost luată pentru a putea rămâne alături de familie în aceste momente grele.

Meciul împotriva Slovaciei a fost unul crucial pentru România, asigurând calificarea echipei în fazele eliminatorii ale EURO 2024, deși echipa a avut o posesie mai mică decât adversarii din grupa E. Cu toate acestea, performanța pe teren a fost umbrită de evenimentele tragice din afara stadionului.

Atmosferă tensionată înainte de duelul cu Olanda

Ultimul antrenament al echipei naționale înainte de meciul împotriva Olandei a fost marcat de o atmosferă tensionată, cauzată de vestea tristă primită de selecționer. În ciuda tragediei, echipa rămâne concentrată pe obiectivul său de a avansa cât mai departe în competiție.