MENIU

Michael Schumacher: veste mare de la Jean Todt despre fostul pilot de Formula 1

Michael Schumacher s-a lovit la cap în decembrie 2013, când era la schi în Elveţia. De atunci nu s-au mai aflat detalii importante despre starea sa, familia limitânu-se la comentarii oficiale generale.

Michael Schumacher a fost în comă, a suportat mai multe operaţii şi acum este sub supravegherea specialiştilor neurologi. La domiciliul lui Schumacher, familia a amenajat o adevărată unitate medicală, tratamentul costând peste 130.000 de euro săptămânal.

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Acesta susține că a urmărit, alături de Michael Schumacher, la reședința sa din Elveția, Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei şi că starea lui Schumi este mai bună.

"Mereu sunt atent când spun ceva, dar este adevărat că am văzut Marele Premiu al Braziliei în Elveția, alături de Michael Schumacher", a spus Jean Todt, conform celor de la AS.

Altfel, un arhiepiscop german, Georg Ganswein, l-a vizitat pe Michael Schumacher şi a dat detalii despre starea de sănătate a fostului mare campion de Formula 1, care în decembrie 2013 a suferit un grav accident la schi.

"Am stat în faţa lui, l-am ţinut de mâini şi l-am privit. S-a mai împlinit la faţă. Simte că e înconjurat de oameni care-l iubesc, care ţin la el şi care slavă Domnului ţin curioşii departe. În rugăciunile mele îl includ mereu pe Michael Schumacher şi pe familia sa", a spus Georg Ganswein, conform presei internaţionale.

Mai multe articole despre:
Schumacher veste mare de la Jean Todt