MENIU

Schimbări la Comitetul Executiv al FRF

<p>Răzvan Burleanu</p>

Comitetul Executiv al FRF a decis, luni, un schimb de membri între comisiile de disciplină şi de recurs, timp de şase luni, ca urmare a diferenţelor dintre deciziile acestora în cazul suspendărilor dictate fotbaliştilor Gabriel Mureşan şi Alin Şeroni, au declarat surse federale pentru MEDIAFAX.

"Nu a explicat nimeni ce s-a întâmplat în cazurile fotbaliştilor suspendaţi cărora li s-au anulat ulterior pedepsele. Au explicat doar că au fost divergenţe de opinii. Concluzia finală a fost ca Valentin Cocean, de la Comisia de Recurs, să se ducă la Comisia de Disciplină din această iarnă. Iar Marian Tudor de la Comisia de Disciplină să se ducă până în vară la Comisia de Recurs. Totul pentru un schimb de experienţă", au declarat sursele citate, scrie Mediafax.ro.

Fotbaliştii Gabriel Mureşanu, de la ASA Târgu Mureş, şi Alin Şeroni, de la FC Viitorul au primit sancţiuni cu suspendarea pentru 16 etape din partea Comisiei de Disciplină a FRF, ulterior pedepsele fiind anulată, respectiv redusă la o etapă, de către Comisia de Recurs a federaţiei.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat săptămâna trecută că vor avea loc schimbări în componenţa comisiilor jurisdicţionale din cadrul FRF sau modificări ale regulamentului, pentru ca pe viitor să nu mai existe decizii contradictorii.

Mai multe articole despre:
FRF schimbări Comitet Executiv