MENIU

SCENE HALUCINANTE: Arbitru bătut cu sălbăticie de suporteri, la Constanţa

Arbitru bătut, la Constanţa

Arbitru bătut cu sălbăticie de suporteri, la un meci desfăşurat la Ovidiu, în judeţul Constanţa. Spectatorii l-au agresat pe bărbat după ce a acordat un cartonaş galben pentru proteste unui jucător de la echipa gazdă, apoi i-a dat altuia cartonaş roşu.

Suporterii au sărit la bătaie imediat ce a început repriza a doua. L-au încercuit pe arbitru şi i-au cerut socoteală pentru cele două cartonaşe acordate. În imaginile surprinse de un spectator, cu telefonul mobil, se vede cum bărbatul este îmbrâncit şi lovit cu pumnii şi abia reuşeşte să scape de agresori.

Secunzii au povestit că au reuşit cu greu să-şi scoată colegul din mâinile suporterilor furioşi. Era plin de sânge şi avea nasul spart. Arbitrii sunt de părere că nimic nu s-ar fi întâmplat dacă antrenorul gazdelor nu ar fi aţâţat spiritele, iar poliţiştii ar fi rămas pe stadion până la încheierea partidei.

Arbitrul agresat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Constanţa, unde a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală. Victima este hotărâtă să facă plângere atât împotriva agresorilor, cât şi a oamenilor legii. IPJ Constanţa a deschis o anchetă pentru a stabili de unde a început conflictul şi de ce poliţiştii din Ovidiu au părăsit stadionul înainte de încheierea partidei. Clubul din Ovidiu riscă amenzi din partea Federaţiei Române de Fotbal pentru că nu a luat măsuri de siguranţă în timpul meciului.