MENIU

Scandal înainte de RIO 2016. O companie de turism a vândut bilete false

O societate braziliană a deschis acţiuni în justiţie împotriva unei companii engleze de turism de lux în domeniul sportiv, acuzând-o pe aceasta că a vândut fără să aibă dreptul bilete pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, informează AFP. 

Societatea de energie Cosan a dat-o în judecată pe THG Sports în faţa justiţiei din Sao Paulo pentru a obţine rambursarea a aproximativ 350.000 de reali (aproximativ 87.000 euro) precum şi daune şi interese morale după ce a cumpărat de la aceasta "200 de forfait-uri de ospitalitate" pentru Jocurile Olimpice, conform cotidianului Folha de Sao Paulo, scrie digisport.ro. 

"Aceste forfait-uri de ospitalitate", vândute unor firme şi care propun prestaţii logistice şi de confort în cadrul evenimentelor sportive, "conţin intrări la Jocuri", a precizat un purtător de cuvânt al Cosan. 

El a precizat faptul că Cosan a contactat Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice, Rio2016, iar acesta a specificat că THG Sports nu a fost autorizată să vândă şi să revândă intrări la Jocurile carioca. 

"THG Sports s-a prezentat drept candidată pentru vânzarea de bilete la Jocurile Olimpice, dar aceasta nu a fost acceptată", a afirmat Donovan Ferrete, director pentru intrarea la Jocurile Olimpice 2016. Conform plângerii Cosan, este foarte probabil ca THG să fii revândut de manieră ilicită bilete". 

Mai multe articole despre:
scandal bilete RIO 2016