MENIU

Scandal în Satul Olimpic! O sportivă, dată afară din cameră deoarece colega ei voia să facă sex

Un scandal sexual "face valuri" în Satul Olimpic din Rio. O sportivă braziliană susţine că a fost dată afară din cameră de colega sa, pentru că aceasta voia să facă sex cu un canoist.

Giovanna Pedroso şi Ingrid Oliveira au concurat în echipă la proba de sărituri în apă în sincron, de la RIO 2016. După ce perechea a terminat proba de 10 metri pe ultimul loc, Giovanna, în vârstă de 17 ani, a anunţat că ea şi partenera ei nu vor mai colabora.

Unul dintre motivele supărării se pare că ar fi unul destul de delicat. Giovanna susţine că în noaptea dinaintea competiţiei, colega ei, Ingrid, în vârstă de 20 de ani, ar fi dat-o afară din camera în care erau cazate în Satul Olimpic pentru că voia să facă sex cu un alt sportiv. Mai exact, cu canoistul brazilian Pedro Goncalves, scrie NY Post.

Tânăra sportivă spune că "maratonul sexual" a durat toată noaptea, timp în care nu i s-a permis să mai intre în cameră pentru a se odihni.

Canoistul Pedro Goncalves a refuzat să facă orice comentariu pe marginea acestui subiect: "E viaţa mea personală, nu vorbesc despre asta", a spus el.