MENIU

Romania - Polonia. Gicu Grozav: Polonia e favorită, însă cu ajutorul suporterilor sper să câștigăm

Fotbalistul echipei naționale Gicu Grozav a declarat că Polonia este favorită în meciul direct de vineri, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, dar susține că România se poate impune cu ajutorul suporterilor.

"Cu puțină atenție, puteam să avem mai multe puncte. Dar ăsta este adevărul, 5 puncte. Acum urmează un meci foarte important și foarte greu cu Polonia. Dar eu spun că avem șanse să câștigăm pentru că jucăm acasă, în fața suporterilor. Cu ei în spate vom fi mai puternici și sper să luăm toate cele trei puncte. Ei au jucători de valoare care evoluează în campionate puternice și e normal ca Polonia să fie favorită. Noi trebuie să fim foarte concentrați și atenți. Lewandowski e un jucător de clasă. Trebuie să fim atenți, dar nu numai la el, pentru că au mulți jucători buni. Sper totuși să facem un joc bun și să câștigăm", a spus Grozav.

Atacantul a recunoscut că nu mai știa că ultima oară a jucat pentru națională amicalul cu Argentina din urmă cu doi ani și jumătate, dar s-a arătat bucuros de faptul că noul selecționer Christoph Daum s-a gândit să îl convoace din nou. "Probabil l-au convins să mă cheme evoluțiile mele constante de la echipa de club. Încă nu am discutat cu dânsul, dar o vom face zilele următoare. Consider că e o idee bună aducerea unui străin pentru că vine cu o nouă mentalitate, cu alte idei de lucru. Cu siguranță este un profesionist, rămâne de văzut ce vom reuși împreună. Nu mai știu când am jucat ultima oară la națională, bănuiesc că în amicalul cu Argentina. Sunt doi ani și jumătate de la acel meci... așteptam cu nerăbdare să vin din nou la națională și aștept cu nerăbdare și să joc din nou. Mă bucur că a venit și momentul ăsta după o lungă perioadă în care nu am mai fost în vederile naționalei. O să trag de mine să joc bine pentru a veni în continuare. La început, când am ajuns la Terek, am avut o perioadă în care nu am jucat, nu mă acomodasem încă acolo. Probabil că am fost de vină pentru că nu am reușit să mă impun acolo. Dar acum lucrurile s-au schimbat. În ultima perioadă joc constant și cred că acest lucru a făcut să fiu convocat din nou", a afirmat atacantul pentru AGERPRES.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește la 11 noiembrie, de la ora 21,45, pe Arena Națională din Capitală, selecționata Poloniei, într-o partidă contând pentru Grupa E a preliminariilor CM 2018, potrivit agerpres.

 

Mai multe articole despre:
România Polonia