MENIU

ROMÂNIA-ELVEŢIA. EURO 2016. Cel mai inedit mesaj înainte de meci! Cine l-a postat

ROMÂNIA ELVEŢIA. EURO 2016. În vreme ce încurajările pentru naţionala României "curg" pe reţelele de socializare înainte de meciul de miercuri seara, o instituţie de cultură a găsit un mod inedit de a-şi arăta susţinerea.

ROMÂNIA ELVEŢIA. Pe pagina de Facebook a Muzeului Ceasului din Ploieşti a fost postat azi un mesaj inedit, de încurajare a tricolorilor.

Pe afişul special gândit pentru meciul ROMÂNIA ELVEŢIA, de la EURO 2016, reprezentanţii instituţiei de cultură au scris:

"Da, recunoaştem, sunteţi foarte buni la ceasuri, dar... fotbalul e altceva. Muzeul Ceasului din Ploieşti, doldora de ceasuri elveţiene, e alături de România la meciul de azi, cu Elveţia. Pentru că la fotbal noi suntem mai buni..."

Totul a devenit viral pe reţeaua de socializare!

ROMÂNIA ELVEŢIA. Meciul dintre naționalele de fotbal ale României și Elveției, care va avea loc miercuri, la EURO 2016, este unul decisiv pentru tricolori în perspectiva calificării în optimile de finală ale competiției găzduite de Franța.

România vine după un eșec în fața Franței (1-2), în meciul de deschidere, în timp ce Elveția a învins Albania cu 1-0 și are trei puncte în clasament. Tricolorii nu au voie să piardă meciul de miercuri, pentru că altfel ar rămâne cu șanse pur teoretice de calificare, în timp ce o remiză i-ar menține în cursa pentru optimi, verdictul urmând să fie dat de meciul dintre România și Albania (19 iunie), scrie Agerpres.

ROMÂNIA ELVEŢIA. România a învins Elveția în ultimul lor meci direct, pe 30 mai 2012, în deplasare, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei amicale de la Lucerna a fost înscris de Gicu Grozav.