MENIU

Rică Răducanu, legendă a echipei Rapid: Mai bine mor decât să nu mă mai duc pe Giulești

Rică Răducanu

Rică Răducanu, un adevărat simbol al echipei Rapid București, la care a performat nu mai puțin de 10 ani, a declarat, în direct la Realitatea TV, că se aștepta la o măsură împotriva echipei de fotbal din Giulești, însă "nu chiar la faliment direct".

Rică Răducanu, o legendă a echipei Rapid București, a mărturisit, la Realitatea TV, că nu a primit foarte bine această decizie a Tribunalului București, susținând, totuși, că se aștepta la o anumită măsură, însă nu atât de drastică. 

"Cam nasol am primit vestea. În primul rând, mă așteptam la ceva, dar nu chiar faliment direct. Mai bine mor decât să nu mă mai duc pe Giulești, să nu mai văd Rapidul, mai ales că ne pregătim pentru 2020. S-a spus că o să repare stadionul, dar dacă nu mai avem echipă... Cea mai frumoasă amintire a mea este Rapidul, asta e toată viața mea. Eu am avut șansa vieții când am venit pe Giulești, am copilărit acolo. Și acum mă duc pe Giulești și nu-mi vine să cred. E viața mea, eu aici am avut toate bucuriile vieții, aici mă iubește lumea", a spus Rică Răducanu.

Acesta a explicat că una dintre cauzele decăderii echipei Rapid București este și lipsa suporterilor pe stadion.

"I-am cunoscut personal pe investitori. Eu m-am rugat de ei dacă pot face ceva să ținem echipa cât se poate de sus și să intrăm și noi în rândul oamenilor, cum era pe timpuri. E greu de ținut acum. Din ce cauză? Pentru că îți trebuie mulți bani. Nu sunt supărat pe Copos, așa cum a fost, a ținut Rapidul. Acum, nici oamenii nu mai vin. Dacă nu ai spectatori, e greu să țină un om o echipă de fotbal", a conchis fostul fotbalist român.

După patru ani de insolvență, timp în care situația financiară a clubului nu s-a îmbunătățit, Tribunalul București a decis intrarea Rapidului în faliment. Clubul înfiinţat în anul 1923 are  datorii de peste 18 milioane de lei, dintre care 10 milioane la fisc.

Mai multe articole despre:
Rică Răducanu Rapid faliment Rapid