MENIU

Răsturnare de situație în cazul Pistorius! Și-ar fi lovit iubita cu o bâtă, apoi a împușcat-o

Oscar Pistorius ar fi lovit-o cu o bâtă pe iubita sa, Reeva Steenkamp, înainte să o împuște mortal, potrivit cărții Oscar vs. The Truth, Calvin și Thomas Mollet. În fața instanței, campionul paralimpic a susținut că a împușcat-o prin ușa de la baie, după ce a confundat-o cu un hoț. 

Cei doi autori au analizat fotografiile cu trupul neînsuflețit al Reevei Stenkamp și au găsit vâtăi pe spatele ei care ar fi fost provocate de loviturile cu bâta. Dacă este adevărat, înseamnă că Reeva încerca să scape de Oscar și că de aceea s-a baricadat în baie.

Autorii cărții susțin, totodată, că în ziua în care Reeva Steenkamp a fost împușcată de Oscar Pistorius, cei doi s-au certat timp de mai bine de o oră. Disputa nu ar fi avut loc doar în dormitor, ci în toată casa.

“Oscar s-a dus după ea cu bâta de cricket, înfuriat că ea s-a încuiat în baie, și pentru a o speria, a lovit ușa de mai multe ori”, au scris autorii. De astfel, un vecin a auzit țipetele unei femei.

Oscar Pistorius a împușcat-o de patru ori pe iubita sa, Reeva Steenkamp, în baia locuinței sale. Cazul care a șocat Africa de Sud a avut loc chiar de Ziua Îndrăgostiților, în 2013. Atletul paralimpic a susținut mereu că a confundat-o cu un intrus.

 

Mai multe articole despre:
Oscar Pistorius Reeva Stenkamp