MENIU

Rapid folosește tehnologia utilizată de Cristiano Ronaldo

Jucătorii echipei de fotbal Rapid București utilizează, de marți, tehnologia VisionBody, folosită de Cristiano Ronaldo la antrenamentele sale.

Cătălin Măndoiu, director de marketing la FC Rapid, a declarat jurnaliștilor prezenți la Pro Rapid că ''este vorba despre un parteneriat încheiat cu Clinica Fit4You, parteneriat unic în România. Clinica este foarte performantă, are aparate și echipamente de ultimă generație. Unul dintre aparate îl are chiar jucătorul Cristiano Ronaldo, îl folosește pentru pregătirea sa. Acest parteneriat este benefic pentru promovarea echipei''.

Dan Alexa, antrenorul echipei Rapid, a spus, la rândul său: ''Ne-am documentat, m-am documentat și eu, este de ultimă generație, se pot preveni accidentările, se întăresc ligamentele și musculatura. Este o colaborare benefică pentru noi, ne poate ajuta să ne recuperăm mai repede după meciuri, ne poate ajuta prin electro-stimuli să ne antrenăm mult mai bine. Din punctul de vedere al antrenorului eu sunt foarte mulțumit de această colaborare''.

''Ne bucurăm că avem aceste costume pe noi, ne ajută foarte mult să ne revenim după efort, ne relaxează musculatura, ligamentele sunt mult mai puternice. M-am simțit foarte bine, este ca un masaj, o electro-stimulare este foarte bine. Ne bucurăm că intrăm în lumea adevărată a fotbalului'', a declarat mijlocașul stânga Iulian Popa, citat de Mediafax.

Atacantul Cătălin Țîră a spus în fața jurnaliștilor: ''Suntem bucuroși că avem aceste costume și sperăm să ne ajute. Mă simt bine în acest costum, suntem bucuroși că avem aceste echipamente, ne ajută mult la antrenamente, la evitarea accidentărilor, vreau să le mulțumesc pe această cale celor de la Fit4You pentru sprijin''.

Mircea Brânzei, proprietarul centrelor de fitness, recuperare medicală și remodelare Fit4You, a arătat: ''Mă bucur mult pentru acest parteneriat cu Rapid. Putem ajuta fotbaliștii înainte și după meciuri, dar și între meciuri. Este vorba de un program de creșterea performanței sportive, prin vacuum înainte de meci și refacere după meci. Apoi dorim să facem între meciuri antrenamente cu electro-stimulare cu VisionBody. Pentru jucătorii care au anumite contracturi, avem în clinică cele mai performante aparate de refacere și fizioterapie. S-a demonstrat științific, după trei luni de electro-stimulare crește viteza, rezistența, cu până la 20-30 la sută''.

''La aceste costume este vorba despre electro-stimulare, îi ajută pe fotbaliști la contracția voluntară făcută la antrenamente. Costumul în sine dă o contracție prin care este stimulată fiecare grupă principală de mușchi, este vorba despre 9 grupe musculare. Programul are diverse impulsuri de frecvență, se stimulează țesutul adipos. Crește metabolismul și condiția fizică este ridicată cu 30 la sută. Se face de 2-3 ori pe săptămână acest antrenament. Cu acest sistem am câștigat Campionatul Mondial din Mexic, adică medalia de aur la fitness'', a declarat Beatrice Șerban.

Opt dintre jucătorii din lotul Rapidului au folosit marți pentru prima dată costume VisionBody, puse la dispoziție de Fit4You.

Mai multe articole despre:
Rapid Cristiano Ronaldo