MENIU

Pugilistul de aur, revoltă după medalia furată la olimpiadă. Ce au transmis Leonard Doroftei și Mitică Dragomir

În scandalul jafului de la Olimpiadă intervin și Leonard Doroftei, dar și Mitică Dragomir. În exclusivitate la Realitatea Plus, aceștia s-au revoltat și spun că sportivii pot rămâne toate viața cu durerea depunctării mincinoase. 

Leonard Doroftei: „Depunctare după 4 ani de muncă...dureros!”

„Supărarea este doar pe moment, doar că intervine mândria aia: „am fost mai bun ca el” și te face un pic să poți respira. Altfel te-ai îmbolnăvi de supărare. Sunt unii care au renunțat la sport, sunt unii care rămân cu urmări pentru tot restul vieții pentru o depunctare greșită. 
Să muncești 4 ani și să ai o decizie greșită, e dureros!”, a declarat Leonard Doroftei, exclusiv pentru Realitatea PLUS.

Mitică Dragomir: „Exercițiul a fost aproape perfect!”

„Faptul că nu se duce acolo este un mare semnal dat comitetului olimpic și întregii lumi. O țară mică, neînsemnată, colonie, nu admite sa fie batjocorită  Dacă depășea linia da, dar daca n-au depășit nimic și exercițiul a fost aproape perfect eu spun ca merita argintul...dar în situația asta, oameni buni, nu are nimeni ce sa mai facă. Degeaba a intervenit Nadia, degeaba intervine Ciolacu.”, a declarat Mitică Dragomir în exclusivitate pentru Realitatea PLUS.

Sabrina Voinea a concurat luni, 5 august, în finala de la gimnastică la proba de bârnă, unde a obținut locul 8.

Sportiva a mai disputat și finala la sol, la care a obținut un punctaj de 13.700, la egalitate cu coechipiera Ana Maria Bărbosu, și se afla pe locul 4.

Aceasta a depus contestație, dar a fost respinsă de către comisia de arbitrii. Același lucru l-a făcut și americanca Jordan Chiles, care obținuse punctajul de 13.666, însă acesteia i-a fost mărit la 13.766, ”furându-i” medalia de bronz Ana Mariei Bărbosu.