MENIU

Probleme mari la Steaua! Viitorul lui Gâlcă este incert

Steliştii au revenit luni în ţară, după ce au terminat cel de-al doilea cantonament al iernii, desfăşurat în Antalya. Campioana României a intrat cu pregătirile în linie dreaptă înaintea primului meci oficial din 2015, cu Astra, în Cupa Ligii.

Imediat după sosirea în România, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, s-a referit la situaţia antrenorului, al cărui contract cu gruparea din Ghencea va expira în vară. "Costel Gâlcă rămâne, este implicat în trei competiții diferite. Își va continua activitatea la Steaua și din vară.", a afirmat oficialul Stelei.

Totuşi, Gâlcă nu este sigur de postul său la Steaua. Antrenorul campioanei ştie că şefii au fost foarte dezamăgiţi după ratarea calificării în grupele UEFA Champions League, dar mai ales după ce echipa nu a reuşit să se califice în primăvara europeană. Deşi roş-albaştrii mai sunt angrenaţi în 3 competiţii, campionat, Cupa României şi Cupa Ligii, oficialii grupării din Ghencea nu au fost convinşi până acum de parcursul pe care l-a avut echipa după ce a fost preluată de actualul tehnician, scrie digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Steaua costel gâlcă