MENIU

Primul meci pe Arena Naţională, după redeschidere: Alibec a avut o prestaţie excepţională

Dinamo București a fost surclasată de Astra Giurgiu cu 4-1 (2-1), vineri seara, pe Arena Națională din Capitală, într-un meci din cadrul etapei a 4-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal, după o prestație de excepție a atacantului Denis Alibec.

Alibec, aflat în centrul unei controverse, după ce nu a fost convocat la echipa națională pentru meciurile cu Lituania și Spania, a marcat trei goluri pentru liderul Ligii I (35, 53, 67) și a realizat și alte faze spectaculoase. Pentru echipa antrenată de Marius Șumudică a mai înscris francezul Damien Boudjemaa (16), în timp ce golul lui Dinamo a fost de fapt un autogol al lui Geraldo Alves (38), scrie Agerpres.ro.

Meciul a fost primul jucat pe Arena Națională după o pauză de cinci luni și au fost prezenți 10.383 spectatori, potrivit clubului Dinamo.

Arena Națională a fost închisă la începutul lunii noiembrie a anului 2015 din cauza absenței autorizației pentru incendiu din partea ISU în ceea ce privește materialul din care este fabricat acoperișul. Cel mai mare stadion din România a fost redeschis la 18 martie după ce Primăria Municipiului București, proprietarul arenei, a primit din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București — Ilfov avizul de securitate la incendiu.

Ultimul meci jucat pe Arena Națională a fost Steaua — Pandurii 1-1 (25 octombrie), în etapa a 15-a a Ligii I.

Mai multe articole despre:
Dinamo Astra Denis Alibec arena nationala