MENIU

Primele declaraţii ale lui Stanciu după definitivarea transferului la Anderlecht: "Ce zi plină!"

Noul fotbalist al echipei Anderlecht Bruxelles, Nicolae Stanciu, s-a declarat încântat de noul său angajament şi a menţionat că sufleteşte va rămâne alături de FC Steaua. El a adăugat că va reveni în cantonamentul echipei naţionalei pentru meciul cu Muntenegru.

"Ce zi plină! Aş vrea să vă răspund tuturor la mesaje, dar nu am timp. Am semnat cu RSC Anderlecht şi acum mă întorc în cantonamentul naţionalei. Mă bucur enorm pentru pasul important făcut astăzi. FC Steaua Bucureşti va fi mereu cu mine, oriunde aş merge, pentru ca o am în suflet şi nu o pot scoate de acolo", a scris Stanciu pe pagina sa de Facebook.

Clubul Anderlecht Bruxelles a anunţat, luni, transferul mijlocaşului Nicolae Stanciu de la FC Steaua, fotbalistul urmând să poarte la echipa belgiană tricoul cu numărul 73.

Stanciu a plecat luni dimineaţă în Belgia, el primind acceptul selecţionerului Christoph Daum de a părăsi cantonamentul echipei naţionale cu câteva zile înaintea meciului cu Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, anunţa, în urmă cu o zi, că a ajuns la un acord cu oficialii clubului Anderlecht pentru transferul lui Stanciu pentru 7,8 milioane de euro plus două milioane de euro bonusuri.

Steaua l-a achiziţionat pe Nicolae Stanciu de la FC Vaslui, în martie 2013.

La Anderlecht evoluează şi Alexandru Chipciu, achiziţionat tot de la Steaua, el semnând în iulie pentru patru sezoane.

Mai multe articole despre:
Steaua fotbal transfer Anderlecht stanciu