MENIU

Polonia-Romania, sâmbătă, 21.45. Alex Chipciu: "Și cu egal în Polonia ne va fi greu să ne calificăm"

Partida dintre Polonia și România, din preliminariile CM 2018, se va disputa sâmbătă, 10 iunie, de la ora 21:45, şi va fi transmisă în direct de TVR 1. 

Cu doar şase puncte după cinci partide, România mai păstreaz doar şanse teoretice de calificare la Mondialul din Rusia.

Alex Chipciu, mijlocaşul lui Anderlecht, şi care, probabil, va fi titular în partida cu Polonia, rfecunoaşte că doar victoria ne mai ţine în viaţă.

"Mergem să ne jucăm șansa, poate la prima vedere pare imposibil să batem în Polonia, dar nu mergem să facem doar act de prezență, o spun cu toată convingerea. Dacă avem probleme la finalizare, lucrăm la finalizare. Cred că facem lucrurile corect acum la națională, dar succesul ține de altele, nu doar cum te antrenezi. Acum zece ani, Polonia pleca cu șansa a treia, dar noi nu suntem Generația de Aur. Trebuie să-i dăm încredere selecționerului şi uşor-uşor o să vină rezultatele. Ele ar veni imediat dacă am juca la Barcelona sau Real Madrid. Polonia e o echipă care la prima ocazie sau la a doua te poate taxa. Sunt o formaţie bună, dar nu avem coșmaruri, nu e ca și cum Lewa ar avea coarne. Și cu egal în Polonia ne va fi greu să ne calificăm", a spus Chipciu într-o conferinţă de presă, la Mogoşoaia, preluat de Digisport.