MENIU

Planul lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi. Va fi, oare, de acord Gică Hagi cu aşa ceva?

Gigi Becali

FC Viitorul a ajuns, marţi, la un acord pentru transferul lui Ianis Hagi de la Fiorentina, la cinci zile după ce clubul condus de Gheorghe Hagi anunţa că a trimis o ofertă de răscumpărare a mijlocaşului, pentru aceeaşi sumă pe care l-a vândut.

"FC Viitorul este de acord cu suma de transfer şi cu procentele solicitate de Fiorentina", notează site-ul echipei Viitorul.

Potrivit informaţiilor oferite de Viola News, suma de transfer este de două milioane de euro, iar dorinţa conducerii grupării toscane a fost de a păstra procente din viitorul transfer al jucătorului.

În vârstă de 19 ani, Ianis Hagi nu a jucat în niciun meci pentru Fiorentina, în acest sezon. Transferat în vara anului 2016 de la FC Viitorul, pentru două milioane de euro, fiul lui Gheorghe Hagi a strâns 48 de minute în ediţia trecută din Serie A, în două apariţii.

"Ianis are viteză, tehnică, loveşte mingea şi cu stângul şi cu dreptul. Dacă Gică îl pune la punct fizic, pentru că el nu are forţă în acest moment, va fi un mare jucător. Unde să îl aduc pe Ianis, acum? Poate să joace în locul lui Budescu? Nu poate. Îl iau peste un an şi atunci cu siguranță va juca. Acum, dacă îl iau, nu are unde să intre. Gică vrea să evolueze, vă daţi seama, eu nu am cum să garantez că intră în primul ’11’, chiar dacă e vorba despre nașul meu", a spus Gigi Becali la Digisport.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Gică Hagi