MENIU

Panică pe terenul de fotbal: Un jucător s-a prăbușit în timpul meciului din cauza unei probleme cardiace - VIDEO

Scene dramatice s-au desfășurat joi seară în timpul meciului de Copa Libertadores dintre Sao Paulo și Nacional, când un jucător a suferit un incident medical grav. În ultimele minute ale partidei, când echipa braziliană conducea cu 2-0, fundașul echipei uruguayene, Juan Izquierdo, s-a prăbușit brusc pe teren după ce a mers șovăielnic câțiva pași, potrivit relatărilor din Le Figaro.

Jucătorul de 27 de ani s-a simțit rău din senin

Incidentul a declanșat o intervenție rapidă din partea echipei medicale, care a oferit îngrijiri de urgență jucătorului de 27 de ani. Cei 60.000 de spectatori prezenți pe stadion l-au aplaudat în timp ce era transportat de urgență la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde a fost internat în secția de terapie intensivă. Potrivit unei declarații oficiale a clubului uruguayan, Juan Izquierdo a suferit o „aritmie cardiacă”, dar starea sa a fost stabilizată. Jucătorul rămâne sub strictă observație medicală.

Juan Izquierdo, un jucător cu experiență, revenise la clubul Nacional în acest sezon, după ce a evoluat pentru Liverpool (Montevideo), o altă echipă uruguayană. Din păcate, meciul s-a încheiat cu înfrângerea echipei sale, ceea ce a dus la eliminarea din optimile de finală ale prestigioasei competiții Copa Libertadores.