MENIU

Ovidiu Ioaniţoaia, director GSP: Didi Prodan era un tip care ştia să lupte extraordinar

Ovidiu Ioaniţoaia

"Era în permanenţă înconjurat de prieteni. Transmitea voie bună, un suflet mare. Ăsta a fost destinul lui. Ne rugăm pentru el", au fost cuvintele jurnalistului Ovidiu Ioaniţoaia despre Didi Prodan.

Directorul Gazetei Sporturilor l-a cunoscut destul de bine, prin prisma meseriei, pe fostul internaţional român.

"Era un dac, era un om de mare valoare. Daniel Prodan a însemnat ceva pentru Atletico Madrid, ceea ce e o recomandare ce ne scuteşte de alte comentarii.

Era un tip care ştia să lupte extraordinar, ştia să se şi bucure în mod special. Pe cât era de luptător pe teren, era luptător şi în fara terenului. Am aflat la Arena Naţională ca astăzi fiica lui împlineşte 19 ani. Era un tip care ştia să bea şi un pahar de vin. Noi, românii, parcă am uitat să ne şi bucurăm. Era în permanenţă înconjurat de prieteni. Transmitea voie bună, un suflet mare. Ăsta a fost destinul lui. Ne rugăm pentru el", a spus Ioaniţoaia la Realitatea TV.

Didi Prodan a murit miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct. Înmormântarea fostului fotbalist este programată sâmbătă, la ora 13.00, la Cimitirul „Sf. Ilie“ din Pipera.

Mai multe articole despre:
Didi Prodan