MENIU

Ovidiu Ioaniţoaia: Am un feeling că politicienii nu-i vor mai acorda credit lui Burleanu

Ovidiu Ioaniţoaia

Directorul Gazetei Sporturilor a vorbit la "Jocuri de Putere" despre viitoarele alegeri de la FRF, unde Răzvan Burleanu va candida din nou.

"Mă despart multe de Gigi Becali. Consider că de data asta a vorbit competent. Există riscul ca Burleanu să fie reales ca preşedinte al FRF, ceea ce este o catastrofă.

Burleanu îl sfidează până şi pe Caragiale. A instituit o lege care, dacă ar fi fost înainte de el, nu mai putea chiar Burleanu să candideze.

Daum, în ultimele 28 de luni, înainte de a veni la FRF, nu a avut niciun angajament. Am un feeling că politicienii nu-i vor mai acorda credit lui Burleanu. Un neamţ cu demnitate şi-ar fi dat demisia. Daum n-are de gând să demisioneze, pentru că mai are de luat 2 salarii, 100.000 de euro. Nici Burleanu nu-l poate da afară, pentru că trebuie să-i mai dea bani.

Generaţia de Aur ar reprezenta o şansă în plus faţă de ceea ce reprezintă Burleanu. Ca antrenor, Hagi ar accepta. Dan Petrescu ar accepta, dar este sub contract. Walter Zenga poate fi o variantă, trebuie să cunoască fotbalul românesc", a spus Ioaniţoaia la Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
Ovidiu Ioaniţoaia