MENIU

Oficial al clubului Petrolul Ploiești: " Reghecampf m-a lovit cu capul în gură"

Altercație la finalul meciului Petrolul Ploiești- Steaua București. Un oficial al clubului Petrolul : " Reghecampf m-a lovit cu capul în gură"

Într-un interviu acordat Pro Sport, oficialul Cristi Vlad îl acuză pe antrenorul Stelei București, Laurențiu Reghecampf, ca l-a lovit cu capul în gură. Incidentul s-a petrecut la finalul meciului de aseară dintre echipele Petrolul Ploiești și Steaua București, care a contat pentru etapa a 33-a a Ligii 1 de fotbal.

Pe imaginile Digi Sport, portarul Pecanha pare a fi cel care declanşează scandalul. În timp ce steliştii se bucură în hora în mijlocul căreia se învârtea Laurenţiu Reghecampf, brazilianul vine furios şi îl impinge pe unul dintre jucătorii adverşi. A urmat meleul în care se văd loviturile lui Romario cu piciorul şi foarte multe îmbrânceli. Povesteşte unul dintre oficialii prezenţi în încăierare, sub protecţia anonimatului: “Au fost multe lovituri, dar cea mai clară este cea a lui Camara, care l-a lovit în plină figură pe Pintilii”. După zeci de secunde tensionate, Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe Romario, iar echipele au plecat spre vestiare. Reghecampf a ieşit de pe teren cu spatele, în timp ce fanii nervoşi aruncau cu beţe, iar Iancu a făcut semne obscene. “Romario l-a prins din urmă şi l-a înghesuit în sala comună din care se despart drumurile spre vestiare. Au intervenit bodyguarzii”, a povestit oficialul.

Duminică dimineaţă, pe YouTube a apărut o nouă filmare, cu încăierarea suprinsă dintr-un alt unghi. La secunda 34, se vede cum directorul sportiv de la Petrolul, Cristi Vlad, se dă brusc înapoi după ce a ajuns faţă în faţă cu Reghecampf care, cu o fracţiune de secundă mai devreme, îşi aplecase capul spre oficialul advers. “M-a lovit cu capul în gură, am fost şocat”, a declarat Vlad pentru ProSport. Pe imagini nu se vede ce se întâmplă între Reghecampf şi Vlad din cauză că zona este obturată în acel moment de un alt participant la încăierare.

“Am scris tot, dar nu vă pot dezvălui ce”, a declarat observatorul meciului, Viorel Ilinca. Duminică dimineaţă, el a trimis raportul de observare la sediul LPF. În funcţie de faptele raportate, Comisia de disciplină se va întruni miercuri pentru a analiza.

Antrenorul Stelei a ținut să precizeze într-un mesaj pe contul personal de Facebook : " „Cristi Vlad poate să acuze ce vrea, exagerează! Să nu facem o tragedie din asta. Nu pot să bag în seamă un director sportiv, un fost jucător de-al meu căruia i-am întins mâna şi l-am ajutat când a fost la greu. I-am dat bani. L-am adus la Buftea la rugămintea lui Vivi Răchită pentru că fusese dat afară de la Petrolul. Şi el m-a împins pe mine, şi eu pe el. Deci n-a fost nicio altercaţie din punctul meu de vedere".