MENIU

Ofertă SURPRIZĂ de ULTIMĂ ORĂ pentru CRISTI CHIVU

Cristi Chivu

Candidatul la funcţia de preşedintele al FRF Vasile Avram, prezent la Piteşti în campanie electorală, a declarat, vineri, că fostul căpitan al naţionalei Cristian Chivu s-ar simţi mai bine în echipa sa decât în cea a lui Gheorghe Popescu.

"Chivu, sunt convins că se va simţi mai bine în echipa mea, decât cu Gică Popescu şi staff-ul lui. El nu va vorbi aceeaşi limbă cu Bella Kassai şi nu va fi compatibil cu stilul acestuia. Şanse am să câştig, pentru că am ca atu experienţa mea profesională, iar de zece luni eu tot port discuţii cu repezentanţii cluburilor din ţară, cunoscându-le foarte bine problemele de care se lovesc" a declarat Vasile Avram.

Fostul arbitru a mai spus că nu a mizat pe o campanie bazată pe imagine, motiv pentru care nu se bazează pe sprijinul unei echipe: "Programul meu a fost gândit altfel, faţă de ceilalţi. Alegerile se fac pentru preşedinte nu pentru echipe, aşa că de-asta nu pot spune că am sprijinul vreunei echipe. Eu nu am vrut să îmi fac o campanie bazată pe imagine, gen gaşcă de cartier, cine are muşchii mai mari... Priorităţile mele pe termen scurt sunt revizuirea şi actualizarea a tot ce înseamnă statute şi regulamente".

Avram s-a întâlnit la Piteşti cu reprezentanţi ai cluburilor sportive din Liga a III-a şi a II-a, şefi ai AJF-urilor şi directori ai LPS-urilor din trei judeţe, Argeş, Dâmboviţa şi Teleorman, cărora le-a prezentat programul său de candidatură.
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, îi recomnada, săptămâna trecută, lui Chivu să se alăture, după retragerea din activitatea de fotbalist, echipei lui Gheorghe Popescu, de asemenea candidat la conducerea federaţiei.

"Un final de carieră e un nou început. Acum vreo opt ani vedeam în Chivu un viitor preşedinte de federaţie. Sfatul meu e să vină aproape de cei care vor conduce federaţia. Poate să coordoneze naţionala, e inteligent, vorbeşte lejer, degajat engleza, franceza. Îl văd pe Cristi Chivu în echipa care va câştiga alegerile pentru şefia FRF, alături de Gică Popescu. Poate că în opt ani va candida şi el la şefia FRF. Dacă vrea să intre în administraţie, în doi ani îl văd secretar general, după care preşedinte", a declarat şeful FRF.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au mai anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş, fostul internaţional Gheorghe Popescu şi fostul jucător al echipelor Dinamo şi Rapid Octavian Popescu. Totodată, numele altor oameni de fotbal, printre care Adrian Porumboiu şi Gheorghe Chivorchian, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijună pe Gheorghe Popescu la alegeri.

Mai multe articole despre:
FRF Cristi Chivu Vasile Avram alegeri FRF