MENIU

ȘOCANT! GIGI BECALI vinde STEAUA? Ofertă FABULOASĂ

<p>Gigi Becali</p> <p>&nbsp;</p>

Gigi Becali are o ofertă extrem de tentantă să vîndă Steaua! Un prinț multimiliardar din ţările arabe, recomandat de Cosmin Olăroiu, este interesat să preia destinele celui mai puternic club din fotbalul românesc! 

Chiar dacă informaţia pare surprinzătoare pentru toată suflarea stelistă, FANATIK.RO a aflat de la apropiaţi ai patronului din Ghencea culisele a ceea ce poate deveni cea mai mare tranzacţionare din fotbalul românesc, şi de ce nu, cea mai mare lovitură din istoria modernă, scrie fanatik.ro.

“Nu mă mai interesează Steaua!”

Gigi Becali a şocat încă de săptămîna trecută, din ziua în care a fost acasă în permisia obţinută de la închisoare. După ce a stat de vorbă doar cîteva minute cu Reghecampf şi cu o parte dintre jucători, patronul a făcut public un anunţ surprinzător: “Nu mă mai interesează Steaua, le-am spus că pe mine mă interesează doar banii din Liga Campionilor. Banii, atît, restul, meciuri, rezultate, mai ales cele din campionatul românesc, nu mai îmi aduc emoţiile din trecut”. Declaraţia a fost trecută cu vederea de toată lumea, cunoscut fiind faptul că lui Gigi îi plac interviurile şocante, spumoase, burleşti chiar. În realitate însă, Gigi a început deja discuţii pentru cedarea echipei, pentru că are oferta pe masă!

Mai multe, pe fanatik.ro.