MENIU

Noutăţi despre condiţia medicală a lui Michael Schumacher

<p>MICHAEL SCHUMACHER, recuperare pe termen lung</p>

Schumacher, 46 de ani, s-a rănit grav la cap în Alpii francezi în decembrie 2013, într-un accident de schi în urma căruia a fost în comă aproape șase luni.

Sabine Kehm, cea care este managerul personal al fostului pilot de Formula 1, este acuzată că pune piedici jurnaliştilor în menirea lor de a transmite fanilor lui Schumi informaţii cu privire la starea de sănătate a bărbatului.

Sabine s-a apărat în ziarul german Der Spiegel: "Aceasta a fost dorinţa lui Michael dintotdeauna. A dorit mereu ca viaţa lui privată să rămână secretă. Niciodată, nimeni nu a făcut vreun reportaj acasă la Schumacher. Familia clientului meu este asaltată şi agasată de paparazzii care, practic, şi-au stabilit o tabără în jurul proprietăţii în care se reface Michael".

Portalul ecumenicalnews.com a venit cu noutăţi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. În ciuda rănilor grave pe care le-a suferit, Schumi dă semne de revenire. El a fost stabilizat, iar situaţia evoluează sănătos, susţine sursa amintită.

Familia lui Schumacher a luptat să strângă bani pentru tratamentul medical al bărbatului de 46 de ani. Corina, soţia lui Michael, a vândut o proprietate şi avionul personal pentru suma de 38 de milioane de dolari şi se speculează că şi castelul Meribel, din Franţa, ce aparţine tot familiei Schumacher, ar fi fost scos la vânzare.

Mai multe articole despre:
Michael Schumacher