MENIU

Mulţi îl văd mai bun ca Sânmărtean. A dat 2 goluri cu Feroe.Cum l-a desfiinţat Budescu pe Iordănescu

Constantin Budescu a marcat două goluri în meciul cu Insulele Feore, ultimul din preliminariile lui EURO 2016, şi a consfiinţit calificarea noastră la turneul final din Franţa.

Totuşi, Budescu n-a fost inclus în lotul pentru EURO 2016, din cauză că fostul jucător al Astrei s-a transferat între timp în liga a doua din China, iar Iordănescu a considerat că mijlocaşul joacă la un nivel prea scăzut.

Budescu a reacționat dur după eșecul cu Albania, 0-1.

"Normal că sunt supărat că n-am fost la EURO. Mi-am dorit mult. Trebuia să avem o echipă de bază. Când îl ai pe Sânmărtean, cel mai bun jucător al echipei, și îl folosești doar o repriză...

Eu am zis că Iordănescu e depășit înaintea Campionatului European. Nu m-aș mira să continue. Nu cred că o soluție ar fi un selecționer străin, avem antrenori buni în țară.

Și când jucam eu, tactica era aceeași precum cea pe care am văzut-o la EURO. E greu când te duci la EURO fără antrenor. Am văzut o declarație a selecționerului cum că nu mai e Albania de pe vremea lui. Ok, atunci el de ce mai e selecționer pe vremea asta.

S-au făcut greșeli mari, ar trebui să se recunoască acest lucru. Măcar atât", a zis Constantin Budescu la televiziunea DolceSport.

Mai multe articole despre:
EURO 2016 Budescu