MENIU

Mirel Rădoi, dezlănţuit înainte de Romania - Franta la EURO U21: l-a atacat pe Gigi Becali

Mirel Rădoi a susţinut, duminică, o conferinţă de presă înainte de Romania - Franta la EURO U21, care se joacă luni, la ora 22.00.

Mirel Rădoi l-a atacat pe naşului lui, Gigi Becali, care spusese că Florinel Coman ar trebui să fie titular la Romania U21 şi că Mirel n-ar trebui să-i poarte ranchiună patronului de la FCSB pentru perioada în care Rădoi a antrenat la roş-albaştri, de unde a fost, practic, izgonit de omul de afaceri.

Citiţi şi:

Florin Călinescu, reacţie şocantă după victoria superbă a Romaniei cu Anglia la EURO U21

"Deja văd oameni care încep să își aroge merite. Din punctul meu de vedere, nu este normal și mă deranjează și chiar m-aș referi la nașul meu. El trebuie să înțeleagă că lucrurile aici sunt foarte clare. Intră jucătorii care credem noi că pot ajuta echipa, care merita să fie în teren. Aici nu e ce vedem ceva la TV, sunăm și facem o schimbare!", a zis Mirel Rădoi.

Iată declaraţia lui Gigi Becali care l-a enervat pe Mirel Rădoi: "Eu l-am lăsat pe Rădoi pentru echipa naţională. E antrenor, dar Dumnezeu i-a arătat azi puţin. Nu te mai juca cu băiatul ăsta: că pe noi Coman ne-a calificat la turneul final. Fii drept, Mirele. I-a arătat Dumnezeu, cum să nu joci cu Florinel Coman? Păi e cel mai bun jucător al nostru".

Mai multe articole despre:
Mirel Radoi dezlantuit